Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

08

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ταχιάος: Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα βάλω ούτε θα κάνω tatto
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταχιάος: Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα βάλω ούτε θα κάνω tatto

Αιχμές κατά του Γιάννη Μπουτάρη άφησε ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.  «Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα βάλω ούτε θα κάνω tatto… Δεν θα πουλήσω το brand Ταχιάος, αλλά το brand Θεσσαλονίκη. Το brand Θεσσαλονίκη θα πουλήσουμε στο εξωτερικό» δήλωσε σε συνέντευξή Τύπου ο Νίκος Ταχιάος ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του που […]

Ταχιάος

Αιχμές κατά του Γιάννη Μπουτάρη άφησε ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος. 

«Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα βάλω ούτε θα κάνω tatto… Δεν θα πουλήσω το brand Ταχιάος, αλλά το brand Θεσσαλονίκη. Το brand Θεσσαλονίκη θα πουλήσουμε στο εξωτερικό» δήλωσε σε συνέντευξή Τύπου ο Νίκος Ταχιάος ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του που είναι «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα».

Ο δήμος, σημείωσε, δεν αντιμετωπίζει τις ευθύνες του και δεν μεταφέρεται και η απαιτούμενη αίσθηση ευθύνης στους πολίτες. Σήμερα το πρωί στη μέση της η λεωφόρος Νίκης ήταν γεμάτη μπάζα.

Ο κ. Ταχιάος «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με «λαϊκιστικές δυνάμεις», όμως τόνισε πως το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει θα είναι «ευρύτερο, και όχι νεοδημοκρατικό», παρότι ίδιος δήλωσε Νεοδημοκράτης.

Για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου ανέφερε ότι δεν την ξέρει προσωπικά, όμως «είναι νέο πρόσωπο, ας την ακούσουμε, προφανώς κάτι θα έχει να πει». Είναι επικοινωνιακές υποψηφιότητες και της κ. Νοτοπούλου και της κ. Καϊλή» δήλωσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα στις πρώτες 100 ημέρες της δημαρχίας του την καθημερινότητα της πόλης, την καθαριότητα και την ευταξία.

«Ο μύθος της μίζερης πόλης είναι ανυπόστατος» τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις