Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο μάνατζερ της Μικαέλας μιλά για όλα: Δεν κουμαντάρεται, αυτή παρασέρνει τις άλλες (vid)
LIFESTYLE

Ο μάνατζερ της Μικαέλας μιλά για όλα: Δεν κουμαντάρεται, αυτή παρασέρνει τις άλλες (vid)

Η Μικαέλα Φωτιάδη μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσω του Greece’s Next Top Model, και κυρίως μέσω… της ίντριγκας που δημιουργεί συχνά – πυκνά. Το μοντέλο κατάφερε να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι μόδας και αρκετές φορές οι χρήστες των social media την τρόλαραν. Η Μικαέλα Φωτιάδη μαζί με την Εύη Ιωαννίδου […]

Η Μικαέλα Φωτιάδη μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσω του Greece’s Next Top Model, και κυρίως μέσω… της ίντριγκας που δημιουργεί συχνά – πυκνά.

Το μοντέλο κατάφερε να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι μόδας και αρκετές φορές οι χρήστες των social media την τρόλαραν.

Η Μικαέλα Φωτιάδη μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ντρίο χαρακτηρίστηκαν ως η “τριάδα της φωτιάς”, καθώς δεν ήθελαν να έχουν επαφές με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Ο Γιώργος Κουτούλιας, μάνατζερ της Μικαέλας Φωτιάδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε:

«Ο μπαμπάς της είναι ένας Κρητίκαρος δύο μέτρα και η μαμά της είναι Ολλανδέζα και βγήκε η Μικαέλα. Μπήκε στο παιχνίδι για να κερδίσει. Το έχει βάλει στόχο.

Ποζάρει πολύ καλά, ξέρει να στέκεται και συμπεριφέρεται καλά. Είναι λίγο σκληρή και ανταγωνιστική. Δεν είναι το χαζό κοριτσάκι που μπορείς να το κοροϊδέψεις.

Η Μικαέλα θα άξιζε να είναι το επόμενο Next Top Model. Αν δεν είναι η Μικαέλα, αμφιβάλω ότι θα βρεθεί… Η Μικαέλα δεν παρασύρεται από καμία κλίκα.

Είναι εκείνη που παρασέρνει τις άλλες. Δεν παρασύρεται. H Μικαέλα είναι ανεξάρτητη και δεν κουμαντάρεται».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον σύζυγο του μοντέλου, τονίζοντας πως η Μικαέλα είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις