Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις των “Κίτρινων Γιλέκων” – Δακρυγόνα και συλλήψεις στο Παρίσι (pics+vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις των “Κίτρινων Γιλέκων” – Δακρυγόνα και συλλήψεις στο Παρίσι (pics+vid)

Ειδικές μονάδες της γαλλικής αστυνομίας για την καταστολή ταραχών έκαναν σήμεραχρήση δακρυγόνων εναντίον των “Κίτρινων Γιλέκων”. Οι διαδηλωτές που προσπαθούσαν να σπάσουν τις γραμμές των αστυνομικών στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Παρισιού δήλωσε πως έχουν ήδη συλληφθεί 16 άτομα. Αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους πως οργανώσεις της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς […]

Γιλέκων Παρίσι συλλήψεις

Ειδικές μονάδες της γαλλικής αστυνομίας για την καταστολή ταραχών έκαναν σήμεραχρήση δακρυγόνων εναντίον των “Κίτρινων Γιλέκων”.

Οι διαδηλωτές που προσπαθούσαν να σπάσουν τις γραμμές των αστυνομικών στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Παρισιού δήλωσε πως έχουν ήδη συλληφθεί 16 άτομα.

Αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους πως οργανώσεις της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς σχεδιάζουν να διεσδύσουν στις κινητοποιήσεις.

 

Αφού διαλύθηκαν, οι διαδηλωτές, μερικοί από τους οποίους φορούσαν κουκούλες και μάσκες, κατέφυγαν στις γύρω λεωφόρους, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σε μια απ’ αυτές, στη λεωφόρο Μακ-Μαόν, κάδοι σκουπιδιών ανατράπηκαν και πυρπολήθηκαν στη μέση του οδοστρώματος.

Υπενθυμίζεται ότι τα “κίτρινα γιλέκα” διαδηλώνουν κατά των αυξήσεων στη φορολογία των καυσίμων και του υψηλού κόστους ζωής.

 

police-paris-1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις