Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Το τραγικό σχόλιο του πρώην συζύγου της Έλλης Γελεβασάκη στο Instagarm
LIFESTYLE

My Style Rocks: Το τραγικό σχόλιο του πρώην συζύγου της Έλλης Γελεβασάκη στο Instagarm

Έναν μίνι καβγά είχαν στο Instagram η παίκτρια του My style rocks, Έλλη Γελεβασάκη με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Μανίκα. Η παίκτρια του My style rocks ζήτησε μέσω Instagram από τους followers της να της δώσουν ιδέες για το πως να ντυθεί να στο παιχνίδι και τις concept να υιοθετήσει. Η απάντηση λοιπόν μίας […]

Έλλη Γελεβασάκη

Έναν μίνι καβγά είχαν στο Instagram η παίκτρια του My style rocks, Έλλη Γελεβασάκη με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Μανίκα.

Η παίκτρια του My style rocks ζήτησε μέσω Instagram από τους followers της να της δώσουν ιδέες για το πως να ντυθεί να στο παιχνίδι και τις concept να υιοθετήσει.

Η απάντηση λοιπόν μίας φαν της ήταν και ο λόγος να ξεκινήσει ο καβγάς με τον πρώην της και γνωστό μοντέλο, Γιώργο Μανίκα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έλλη Γελεβεσάκη Αποτέλεσμα εικόνας για Έλλη Γελεβεσάκη

Ντύσου σαν να πηγαίνεις στην κηδεία του πρώην σου ήταν η πρόταση μίας διαδικτυακής της φίλης με την Έλλη Γελεβασάκη να απαντά: «Εσύ που μου έστειλες αυτό. Είσαι πολύ φίλη μου».

Ο Γιώργος Μανίκας είδε την ανάρτηση αυτή και δεν την άφησε ασχολίαστη.

Το γνωστό μοντέλο αναδημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Μην αγχώνεστε παιδιά μου, δεν πάει για εμένα. Είχε πολλούς πρώην μετά και πριν από μένα».

https://www.instagram.com/p/BqgyQvQBqzb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BmOPzBblsAU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqFcA1zh5Sn/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις