Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τι τρέχει με την Δήμητρα Αλεξανδράκη;
LIFESTYLE

Τι τρέχει με την Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Θέμα στις εκπομπές είχε γίνει το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη Η παίκτρια του Nomads αποχώρησε την προηγούμενη Κυριακή οικειοθελώς από το παιχνίδι, γιατί δεν μπορούσε μακριά από το άλλο της μισό, Δημήτρη Μηλιώνη. Ωστόσο δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Μία μέρα μετά την αποχώρησή της,την Δευτέρα δηλαδή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στο Πρωινό «Δεν […]

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Θέμα στις εκπομπές είχε γίνει το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η παίκτρια του Nomads αποχώρησε την προηγούμενη Κυριακή οικειοθελώς από το παιχνίδι, γιατί δεν μπορούσε μακριά από το άλλο της μισό, Δημήτρη Μηλιώνη.

Ωστόσο δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μία μέρα μετά την αποχώρησή της,την Δευτέρα δηλαδή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στο Πρωινό

«Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που με στήριξε. Επέστρεψα και το πάλεψα. Δεν τα παράτησα. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τρεις εβδομάδες. Δεν έχω κινητό. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν δώσει το κινητό μου.

Με κανέναν δεν έχω μιλήσει. Πριν φύγω για Μαδαγασκάρη ο σύντροφος μου, μού είχε πει να έρθω και θα με στηρίξει. Μετά μου είπε σε παρακαλώ μη φύγεις.

Είχα κάνει εξετάσεις, είχα περάσει εμβόλια και λέω μια μέρα πριν φύγω δε μπορώ να κρεμάσω τους ανθρώπους. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί 4,5 χρόνια. Είμαστε οικογένεια. Χωρίς αυτόν είμαι μισή», είχε πει.

Τελικά οι μέρες πέρασαν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν γύρισε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει στο τροπικό νησί.

Την αποκάλυψη για την απόφασή της να παραμείνει προς το παρόν μακριά από την Ελλάδα έκανε στην εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εξηγώντας ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε πλέον το κινητό της και μπόρεσε να ενημερωθεί για όλα. «Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί.

Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Είδε τα πάντα, τα social media, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει στο δωμάτιο της με τα παντζούρια κατεβασμένα.

Το Σάββατο έρχεται» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και η Φαίη Σκορδά με τον Άρη Καβατζίκη ήταν και πάλι μαγκωμένοι. «Ιιιιι, το πήρε ε; Είδε και το Πρω1νό;» σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης ενώ η Φαίη Σκορδά γέλασε και είπε: «Άρα δεν θα έρθει Ελλάδα, θα πάει κάπου αλλού;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις