Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένας “πολιτικός έρωτας” – Ο Γκλέτσος στάζει μέλι για τον Καμμένο: “Πίνουν νερό στο όνομά του” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας “πολιτικός έρωτας” – Ο Γκλέτσος στάζει μέλι για τον Καμμένο: “Πίνουν νερό στο όνομά του” (vid)

Αντίθετη από τις δημοσκοπήσεις γνώμη έχει ο Απόστολος Γκλέτσος, αναφορικά με την είσοδο ή όχι των ΑΝΕΛ στη Βουλή. Όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν πως το κόμμα του Πάνου Καμμένου, μένει εκτός. Σε πείσμα όλων αυτών, ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος, βλέπει… φως. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δήλωσε, μιλώντας στον Σκάι, […]

Γκλέτσος

Αντίθετη από τις δημοσκοπήσεις γνώμη έχει ο Απόστολος Γκλέτσος, αναφορικά με την είσοδο ή όχι των ΑΝΕΛ στη Βουλή.

Όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν πως το κόμμα του Πάνου Καμμένου, μένει εκτός.

Σε πείσμα όλων αυτών, ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος, βλέπει… φως.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δήλωσε, μιλώντας στον Σκάι, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος έχει τη στήριξη του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Αναφερόμενος ειδικά μάλιστα στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε ότι: «Επειδή έχω μεγάλη σχέση με τον Στρατή Ξηράς και την Αεροπορία – δεν ξέρω πολλά από το Ναυτικό – είναι ο υπουργός που πίνουν νερό στο όνομά του».

Ο δήμαρχος Στυλίδας είχε πολύ καλά λόγια να πεί για την Ελενα Κουντουρά

«Η Κουντουρά με τη Γ.Γ. του υπουργείου της βραβεύονται και φέρνουν τουρισμό που δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο Σπίρτζης έχει δεξί του χέρι τον Μαυραγάνη ως υφυπουργό», επίσης στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Γι αυτό και πρόσθεσε οτι «δέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή τη στήριξη των ΑΝΕΛ».

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε, επίσης, ότι «έπρεπε να υπάρχει σχολή για δημάρχους και περιφερειάρχης και να γίνονται εξετάσεις», ενώ για τις εκλογές του Μαΐου και για τον ποιον θεωρεί τον βασικό του αντίπαλο απάντησε…ότι «δεν υπάρχει αντίπαλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις