Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπυράκη: «Η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα είναι στο 30% και θα είναι για όλους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: «Η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα είναι στο 30% και θα είναι για όλους»

Για τον ΕΝΦΙΑ και το πρόγραμμα της ΝΔ μίλησε η Μαρία Σπυράκη «Η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε προχωρήσει πολύ νωρίτερα στην αποκατάσταση των ομάδων που πλήττονται από την κρίση. Κυρίως, θα έπρεπε να έχει ένα αναπτυξιακό σχέδιο» τόνισε η Μαρία Σπυράκη Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «δίνει έμφαση στη μεσαία τάξη, τους επαγγελματίες, τους φοιτητές, τους […]

Σπυράκη

Για τον ΕΝΦΙΑ και το πρόγραμμα της ΝΔ μίλησε η Μαρία Σπυράκη

«Η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε προχωρήσει πολύ νωρίτερα στην αποκατάσταση των ομάδων που πλήττονται από την κρίση. Κυρίως, θα έπρεπε να έχει ένα αναπτυξιακό σχέδιο» τόνισε η Μαρία Σπυράκη

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «δίνει έμφαση στη μεσαία τάξη, τους επαγγελματίες, τους φοιτητές, τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα,  τους ανθρώπους που πρόκοψαν».

Η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. εστίασε στις φοροελαφρύνσεις του κυβερνητικού προγράμματος.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον ΕΝΦΙΑ και στην πρόταση της ΝΔ για μείωση της τάξης του 30%, η οποία θα αφορά όλους, ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη.

«Η μείωση του ΕΝΦΙΑ είναι 30% για εκείνους που κουράστηκαν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, δανειζόμενοι πολλές φορές» είπε χαρακτηριστικά.

Η ΝΔ θα μειώσει 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους ανεξαιρέτως

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ είναι 30% για εκείνους που κουράστηκαν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, ένα σπίτι για τα παιδιά τους δανειζόμενοι πολλές φορές για να το επιτύχουν αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλουμε κλειστά σχολεία»

Όσον αφορά στο θέμα των καταλήψεων στα σχολεία με τις κατηγορίες πως «τα παιδιά υποκινούνται από χρυσαυγίτες», η κ. Σπυράκη απέφυγε να πάρει θέση.

Η Ν.Δ. είναι επί της αρχής εναντίον των καταλήψεων, είπε μόνο.

«Δεν θέλουμε κλειστά σχολεία και ανοιχτά φροντιστήρια. Και αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαστε απολύτως εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο καθένας μπορεί να κινητοποιηθεί όπως νομίζει αλλά όχι με κλειστά σχολεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις