Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με Στράτο Διονυσίου η απάντηση του Κυριάκου στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Στράτο Διονυσίου η απάντηση του Κυριάκου στον Τσίπρα

Με Στράτο Διονυσίου απαντά ο πρόεδρος της ΝΔ στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμίζει στον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι ο μακροβιότερος και συνεπέστερος μνημονιακός πρωθυπουργός, που μετρά τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση, με τους πολίτες να πληρώνουν ακριβά την αποτυχία του. «Πρόκειται για μια πρωτοφανή ομολογία αποτυχίας και μια ακόμα χοντροκομμένη απόπειρα εξαπάτησης. […]

Μητσοτάκης

Με Στράτο Διονυσίου απαντά ο πρόεδρος της ΝΔ στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμίζει στον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι ο μακροβιότερος και συνεπέστερος μνημονιακός πρωθυπουργός, που μετρά τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση, με τους πολίτες να πληρώνουν ακριβά την αποτυχία του.

«Πρόκειται για μια πρωτοφανή ομολογία αποτυχίας και μια ακόμα χοντροκομμένη απόπειρα εξαπάτησης. Ξέραμε ότι η εξουσία είχε φθείρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται όμως ότι η αγωνία μπροστά στις εκλογές που έρχονται τους κάνει να  θέλουν να μετρήσουν το χρόνο αλλιώς.

Πράγματι, ο χρόνος μετράει αλλιώς. Μόνο που μετράει πλέον αντίστροφα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν πρόκειται να ξεχάσουν το μαύρο πρώτο επτάμηνο του 2015.

«Ο κ. Τσίπρας πήγε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, διέλυσε τις τράπεζες, επέβαλε  capital controls και εξαπάτησε τους Έλληνες με ένα δημοψήφισμα-παρωδία.  Και μετά υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο.

Και επέβαλε 10 δις. πρόσθετα μέτρα», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα όσα είπε σήμερα στην Βουλή ο Πρωθυπουργός  για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του στην Οικονομία.

Μάλιστα χρησιμοποίησε έναν στίχο, από τραγούδι του Στράτου Διονυσίου – «μας υποχρέωσε αλλά δεν μας είπε τελικά πόσα μας χρέωσε».

Χαρακτήρισε την απομάκρυνση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία ως αναγκαία συνθήκη για να πάει η χώρα και η οικονομία μπροστά.

Σημείωσε ωστόσο ότι θα πρέπει να συνοδευτεί και από την υιοθέτηση ενός εξωστρεφούς παραγωγικού μοντέλου που θα ενσωματώνει στην παραγωγική διαδικασία την καινοτομική γνώση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις