Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “ωμή” απάντηση Τσίπρα σε πυρόπληκτη στο Μάτι (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “ωμή” απάντηση Τσίπρα σε πυρόπληκτη στο Μάτι (vid)

Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει αρκετές φορές “ωμές” απαντήσεις σε πολίτες. Το ίδιο και ολόκληρο το αριστερό “επιτελείο” του. Ποιος έχει ξεχάσει τις δηλώσεις Πολάκη για τους νεκρούς στο Μάτι αλλά και το αλαλούμ με τα όσα έλεγαν οι κυβερνώντες τις […]

Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει αρκετές φορές “ωμές” απαντήσεις σε πολίτες. Το ίδιο και ολόκληρο το αριστερό “επιτελείο” του.

Ποιος έχει ξεχάσει τις δηλώσεις Πολάκη για τους νεκρούς στο Μάτι αλλά και το αλαλούμ με τα όσα έλεγαν οι κυβερνώντες τις “μαύρες” για την Ελλάδα μέρα;

Αποκορύφωμα ήταν το τρομακτικό επιχείρημα πως το ασφαλιστικό θα λυθεί με… φυσικές διαδικασίες, κάτι που βρήκε απόλυτα σύμφωνο και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μία τέτοια κυνική δήλωση έκανε ξανά, αυτή τη φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, για την οποία μάλιστα προτίμησε μέρα που απεργούσαν τα ΜΜΕ.

Ωστόσο ένας από τους κατοίκους της περιοχής τράβαγε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργούς σε μία γυναίκα που είδε την περιουσία της να χάνεται.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια.

Στην προσπάθειά του λοιπόν να τους απαντήσει, ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε να λέει ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα.

Και τότε γυρνώντας προς τη γυναίκα, της είπε:

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!».

Με ψυχρό βλέμμα και ένταση στην φωνή του, “πάγωσε” όσους βρίσκονταν εκεί, που δεν μπόρεσαν να πουν κάτι αναφέρουν οι κάτοικοι.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε κάυοικος, που είδε όσα απέκτησε με κόπους ζωής, να γίνονται στάχτη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις