Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Διαζύγιο” Βελόπουλου – Κρανιδιώτη: “Παπάτζες” όσα λέει ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Διαζύγιο” Βελόπουλου – Κρανιδιώτη: “Παπάτζες” όσα λέει ο Καμμένος

Άδοξο τέλος στην εκλογική σύμπραξη Ελληνικής Λύσης με την Νέα Δεξιά Το “διαζύγιο” ήρθε μετά την άρνηση του Κυριάκου Βελόπουλου να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Ο Κ. Βελόπουλος φάνηκε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς του Φ. Κρανιδιώτη στην Ελληνική Λύση. Οι δυο αρχηγοί […]

Άδοξο τέλος στην εκλογική σύμπραξη Ελληνικής Λύσης με την Νέα Δεξιά

Το “διαζύγιο” ήρθε μετά την άρνηση του Κυριάκου Βελόπουλου να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Ο Κ. Βελόπουλος φάνηκε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς του Φ. Κρανιδιώτη στην Ελληνική Λύση.

Οι δυο αρχηγοί συναντήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο, όπου και συνέφαγαν. Μετά όμως ο Κ. Βελόπουλος «εξαφανίστηκε», ενώ προχθές έλαβε «τελεσίγραφο» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και απάντησε ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία αλλά θέλει την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς στην Ελληνική Λύση.

«Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο News24/7 ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Στην ουσία αφήνει αιχμές για «υπόγεια συμφωνία» του Κ. Βελόπουλου με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φ. Κρανιδιώτης σημείωσε ότι «Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές» και αποκλείει συνεργασία με τους Δημήτρη Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη.

Δημήτρης Καμμένος

Με τον χαρακτηρισμό «παπάτζες», ο Φαήλος Κρανιδιώτης διέψευσε τα όσα είπε ο Δημήτρης Καμμένος για τα περί προεκλογική τους συνεργασίας.

«Όσα λέει ο Δ. Καμμένος για κόμμα με μας, τον ίδιο, Βελόπουλο και Καρατζαφέρη είναι παπάτζες» δήλωσε ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς».

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος το πρωί της Δευτέρας, στον ΑΝΤ1, είχε μιλήσει για σχέδιo σύμπραξης του ίδιου, με τον Φαήλο Κρανιδιώτη,τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ειδικότερα, διέψευσε ότι θα «κατέβουν» όλοι μαζί, λέγοντας στο tweet, ότι «έχουμε προφορική συμφωνία μόνο με Βελόπουλο.

Αν μετουσιωθεί σε γραπτή, ως συμφωνήσαμε, θα την τηρήσουμε μέχρι κεραίας. Αν υπαναχωρήσει, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα συνεχίσει αυτόνομα με πλήρες ψηφοδέλτιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις