Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Θες σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα; Ο τρόπος να τον βρεις ❤♥
PLUS

Θες σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα; Ο τρόπος να τον βρεις ❤♥

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και ήδη σκέφτεσαι πώς θα τα περάσεις Αν είσαι single αλλά κουράστηκες, βάλε μπρος και θα έχεις σύντροφο στα… πόδια σου σε πολύ μικρό διάστημα. Περιποιήσου την εμφάνισή σου Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα, κατά κανόνα τόσο πιο πολύ ελκύει τους άντρες. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Το να έχεις το […]

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και ήδη σκέφτεσαι πώς θα τα περάσεις

Αν είσαι single αλλά κουράστηκες, βάλε μπρος και θα έχεις σύντροφο στα… πόδια σου σε πολύ μικρό διάστημα.

Περιποιήσου την εμφάνισή σου

Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα, κατά κανόνα τόσο πιο πολύ ελκύει τους άντρες. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Το να έχεις το ιδανικό βάρος για το ύψος σου, να έχεις περιποιημένα μαλλιά, υγιή επιδερμίδα προσώπου και να προσέχεις το ντύσιμό σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο ελκύεις το αντίθετο φύλο. Αν θέλεις να έχεις επιτυχίες στους άντρες θα πρέπει να προσέξεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Παρόλα αυτά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Ξεκίνησε δραστηριότητες

Θα πρέπει να έχεις πολλές γνωριμίες έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις. Αν νομίζεις ότι τα μπαρ είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις νέες γνωριμίες τότε κάνεις μέγα λάθος. Στις μέρες μας, οι γνωριμίες γίνονται μέσα από δραστηριότητες και χόμπι. Αν κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι και το βράδυ απλά βγαίνεις έξω να διασκεδάσεις, τότε μην περιμένεις να κάνεις γνωριμίες. Γράψου σε ένα γυμναστήριο, σε έναν σύλλογο ή σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και γρήγορα θα δεις ότι θα κάνεις νέες παρέες. Φρόντισε έτσι ώστε η δραστηριότητα που θα επιλέξεις να βρίσκεται στις προτιμήσεις των αντρών.

Να είσαι πιο ανοιχτή

Οι άντρες στις μέρες μας είναι αρκετά διστακτικοί οπότε για να πλησιάσουν μια γυναίκα θέλουν να αισθανθούν ότι υπάρχει ανταπόκριση. Αν εσύ είσαι πολύ καχύποπτη από προηγούμενες σχέσεις και εμπειρίες, τότε μάλλον είσαι αρκετά κλειστή και χάνεις τις νέες ευκαιρίες. Ο άντρας που μόλις γνώρισες δεν αντιπροσωπεύει όλους τους άντρες και σίγουρα δεν ευθύνεται για τις συμπεριφορές άλλων αντρών.

Φλέρταρε εσύ

Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσεις με τα μούτρα πάνω του. Αυτό που χρειάζεται είναι να τον φλερτάρεις με το σωστό τρόπο. Ο σκοπός είναι να του δώσεις να καταλάβει ότι θα ενδιαφερόσουν για εκείνον αρκεί και αυτός να κάνει τη δική του προσπάθεια να σε κερδίσει. Κάνε το πρώτο βήμα αλλά παράλληλα δώσε του να καταλάβει ότι για να σε κερδίσει θα πρέπει να κάνει και αυτός το δικό του βήμα.

Μην είσαι πολύ προκλητική

Σίγουρα οι γυναίκες που ντύνονται πολύ προκλητικά κερδίζουν τα βλέμματα των αντρών. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν ντύνεσαι πολύ προκλητικά, τότε οι άντρες θα σε βλέπουν και με τον ανάλογο τρόπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια τα καθόλου προκλητικά ρούχα δεν διεγείρουν τη φαντασία. Η μέση λύση ίσως είναι η καλύτερη.

Συμβιβάσου

Ο τέλειος άντρας δεν υπάρχει. Όλοι οι άντρες έχουν ελαττώματα. Το θέμα είναι με ποια κουσούρια μπορείς να συμβιβαστείς και με ποια όχι. Αν περιμένεις τον τέλειο άντρα, τότε ίσως να μην βρεις ποτέ σύντροφο. Αν θέλεις να βρεις, θα πρέπει να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς.

Μην πέφτεις με τα μούτρα

Πολλές γυναίκες με το που γνωρίσουν έναν άντρα που τους αρέσει, πέφτουν με τα μούτρα πάνω του. Οι άντρες χρειάζονται το χρόνο και το χώρο τους για να λειτουργήσουν. Αν τον φλερτάρεις πολύ επιθετικά, τότε αυτό ίσως να τον κομπλάρει ή και να μην του αρέσει. Οι άντρες θέλουν αυτοί να κάνουν το πρώτο βήμα. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις ότι είσαι ανοιχτή και να του δώσεις λίγο θάρρος για να προχωρήσει. Από εκεί και πέρα αν δεν κάνει την κίνησή του, ακολούθησε ξανά τα παραπάνω… για άλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις