Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τα ΜΜΕ βγάζουν “κερατά” τον Ατζούν Ιλιτζαλί – Αυτός είναι ο κούκλος που είχε σχέση η νεαρή Σεϊμά
LIFESTYLE

Τα ΜΜΕ βγάζουν “κερατά” τον Ατζούν Ιλιτζαλί – Αυτός είναι ο κούκλος που είχε σχέση η νεαρή Σεϊμά

Επίσημο είναι το διαζύγιο του Ατζούν Ιλιτζαλί με την τρίτη σύζυγό του, την 27χρονη Σεϊμά Σουμπασί. Μετά τη δήλωση του Τούρκου παραγωγού πως η σχέση του με τη Σεϊμά Σουμπασί αποτελεί πλέον παρελθόν, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στο Σεν Τροπέ, το ζευγάρι εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έκανε από κοινού δηλώσεις. Όπως ανέφερε το «Πρωινό», ο Ατζούν Ιλιτζαλί και […]

Ατζούν Ιλιτζαλί

Επίσημο είναι το διαζύγιο του Ατζούν Ιλιτζαλί με την τρίτη σύζυγό του, την 27χρονη Σεϊμά Σουμπασί.

Μετά τη δήλωση του Τούρκου παραγωγού πως η σχέση του με τη Σεϊμά Σουμπασί αποτελεί πλέον παρελθόν, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στο Σεν Τροπέ, το ζευγάρι εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έκανε από κοινού δηλώσεις.

Όπως ανέφερε το «Πρωινό», ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί διέψευσαν τις φήμες περί τρίτου προσώπου.

Ωστόσο, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αιτία χωρισμού είναι η κρυφή σχέση της με τον ηθοποιό Τσατάι Ουλούσοϊ, την οποία και ανακάλυψε ο Τούρκος καναλάρχης.

View this post on Instagram

#SarpYılmaz

A post shared by Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy) on

Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τις τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Το διαζύγιο ήρθε εν μέσω φημών πως το ζευγάρι απάτησε ο ένας τον άλλον με άλλα διάσημα ονόματα.

«Χωρίς το σκοτάδι δεν θα δούμε ποτέ τα αστέρια» είχε γράψει πρόσφατα η Σουμπασί στο λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

Doğum günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.Gönderdiğiniz mesajlar ve hediyeler beni çok mutlu etti özellikle benim adıma dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyacı olan çocuklara yaptığınız yardımlar en güzel doğum günü hediyesiydi böyle hassas düşündüğünüz için güzel kalplerinize ve size sonsuz teşekkürler! Hep desteğinizi hissettirdiniz.İyi ki varsınız… —— Thank you all for celebrating my birthday with me today! I am touched by your thoughtfulness, and your generous hearts. I loved everything, especially the gifts you made in the form of donations to benefit children in need. I feel blessed to have such great fans.

A post shared by Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy) on

Έτσι οργίασαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Γκατάι Ουλούσοϊ, καθώς αυτή την φράση έχει τατουάζ στο στήθος του ο γνωστός ηθοποιός.

«Η φιλία μου με τον Τσατάι είναι γνωστή στον στενό μου κύκλο. Είναι πολύ άσχημο να προσπαθούμε να οδηγήσουμε την φιλία αυτή προς διαφορετικές κατευθύνσεις» δήλωσε η Σουμπασί σε μια ανάρτησή της στο Instagram στις 26 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός, με την σειρά του, αρνήθηκε τις εικασίες, χαρακτηρίζοντάς τες «άσχημες, ακατάλληλες, αβάσιμες συκοφαντίες».

Από την πλευρά του και ο διάσημος Τούρκος παραγωγός φημολογείται ότι είχε μια εξωσυζυγική σχέση με την κόρη ενός πρώην μοντέλου.

Ο ίδιος βέβαια ανέφερε πως χώρισε με την Σουμπασί επειδή «δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον γάμο τους, παρά τις προσπάθειές τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις