Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στη Μενεγάκη η Χριστοπούλου – Το ξέσπασμά της για την Παπαγεωργίου (vid)
LIFESTYLE

Στη Μενεγάκη η Χριστοπούλου – Το ξέσπασμά της για την Παπαγεωργίου (vid)

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ξέσπασε όταν η συζήτηση ήρθε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η manager και booker υπερασπίστηκε το μοντέλο και κριτή του Greece’s Next Top Model, υποστηρίζοντας ότι έχει δουλέψει και παλέψει για την καριέρα της. «Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. […]

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ξέσπασε όταν η συζήτηση ήρθε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η manager και booker υπερασπίστηκε το μοντέλο και κριτή του Greece’s Next Top Model, υποστηρίζοντας ότι έχει δουλέψει και παλέψει για την καριέρα της.

«Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να σύρουμε το βιογραφικό ή να κάθεται να λέει: να τότε έκανα Dolce & Gabbana, τότε έκανα εκείνο, τότε έκανα το άλλο…

Φαίνεται η φινέτσα της, το ήθος της, το πώς περπατάει ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού είτε μας αρέσει είτε όχι… Φυσικά σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει.

Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν, αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο», είπε με έντονο ύφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις