Θεοδωράκης: Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε μια αδικία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεοδωράκης: Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε μια αδικία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού ενώ δεν ήταν». Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης, για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο. Ολόκληρη η ανάρτηση: Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού […]

28.11.2018 | 15:27

«Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού ενώ δεν ήταν».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης, για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού ενώ δεν ήταν. Όταν η κοινή γνώμη συναντά & δυναμώνει την κοινή λογική τότε πολλά μπορούν να διορθωθούν. #καθαρίστρια

Το μεσημέρι της Τετάρτης, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας η 53χρονη καθαρίστρια του Βόλου αποφυλακίστηκε. Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της ενόψει της αναίρεσης που εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο.

Η γυναίκα κρατούνταν στις φυλακές της Θήβας, καθώς παραποίησε, πριν από 18 χρόνια, το απολυτήριο του δημοτικού, ώστε να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό στο Βόλο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είδε την έξοδο της φυλακής λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Exit mobile version