Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ηλιόπουλος προειδοποιεί για αύριο – “Θύελλα” στη Βουλή για τη Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηλιόπουλος προειδοποιεί για αύριο – “Θύελλα” στη Βουλή για τη Χρυσή Αυγή

Μια προκλητική δήλωση έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος Λίγο πριν το αυριανό συλλαλητήριο στα Προπύλαια ενάντια στις εθνικιστικές καταλήψεις που γίνονται σε σχολεία της βορείου Ελλάδος για τη συμφωνία των Πρεσπών,προανήγγειλε επεισόδια και ταραχές στην συγκέντρωση. “Αύριο μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα και την ευθύνη θα έχετε εσείς, γι’ αυτό θέλω να σας […]

Ηλιόπουλος.jpg

Μια προκλητική δήλωση έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Λίγο πριν το αυριανό συλλαλητήριο στα Προπύλαια ενάντια στις εθνικιστικές καταλήψεις που γίνονται σε σχολεία της βορείου Ελλάδος για τη συμφωνία των Πρεσπών,προανήγγειλε επεισόδια και ταραχές στην συγκέντρωση.

“Αύριο μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα και την ευθύνη θα έχετε εσείς, γι’ αυτό θέλω να σας προλάβω”

Ο βουλευτής απέφυγε να αναφέρει αν η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πίσω από τις καταλήψεις σχολείων.

Ωστόσο ανέφερε πως το κόμμα χαιρετίζει τους Έλληνες μαθητές που είναι ενάντια στον εθνομηδενισμό και πρόσθεσε πως η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει στα σχολεία».

Ο κ.Ηλιόπουλος επιτέθηκε κατά του υπουργού παιδείας αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων ευχόμενος όπως είπε να πιουν πολλά κιλά ξύδι επειδή τώρα ξυπνάει η ελληνική νεολαία.

«Έχετε βραχυκυκλώσει γιατί είδατε ότι ελληνική νεολαία δεν τσιμπά τα παραμύθια του πολυτεχνείου και ξύπνα για ένα εθνικό θέμα. Έχετε έρθει σε πανικό, δεν ξέρετε τι κάνετε οι καθηγητές προσπαθούν να τα βάλουν  με τους μαθητές.

Οι μαθητές έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώσουν κι εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το σταματήσετε να τους εκβιάζετε να τους τιμωρήσετε.

Σας  ευχόμαστε περαστικά να πιείτε πολλά κιλά ξύδι, η ελληνική νεολαία ξυπνάει.»

Όλγα Γεροβασίλη: Παραληρηματικός και φασιστικός λόγος 

«Παραληρηματικός και φασιστικός λόγος μέσα στο κοινοβούλιο και  θέλω όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων. Θα πρέπει όλα τα κόμματα να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλον αυτό τον καινούργιο κίνδυνο και την προσπάθεια  που γίνεται σε νέα παιδιά».

Στη δήλωση αντέδρασε ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης, άλλα και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Σπύρος Δανέλης

«Εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες. Έχουμε να κάνουμε με την εισβολή της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι απολογητές του ναζισμού και του φασισμού δεν δικαιούνται να μιλούν για πατρίδα και πατριωτισμό.

Είναι μια νέα υπόθεση η εισβολή τους στα σχολεία, είναι εξαιρετικός  κίνδυνος για την επώαση του  αυγού  του φιδιού για το αύριο.  Γι’ αυτό το λόγο πρέπει η  δημοκρατία να αυτοπροστατευθεί. Δεν πρέπει να αφήνουμε το μιθριδατισμό και πρέπει να βάλουμε ένα φρένο σε αυτή τους την ασυδοσία».

Τάσος Κουράκης

«Οι νοσταλγοί της εκτροπής τα βάζουν ευθέως εναντίον της Δημοκρατίας και ήρθαν εδώ στο κοινοβούλιο για να κάνουν μάθημα με το σύνθημα η δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία» .

Νίκος Καραθανασόπουλος

«Είναι οι ίδιοι οι πρόγονοι της Χρυσής Αυγής που παρέδωσαν την Μακεδονία στους Βούλγαρους κατακτητές και συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς φασίστες και κατακτητές για να κατατσακίσουν το λαό οδηγώντας τον  στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής κηρύττουν τον εθνικισμό και το μίσος ανάμεσα στους λαούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις