Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μάνος: Η κυβέρνηση στηρίζεται στη βεβαιότητα ότι ο λαός είναι πράγματι ντιπ ηλίθιος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος: Η κυβέρνηση στηρίζεται στη βεβαιότητα ότι ο λαός είναι πράγματι ντιπ ηλίθιος

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο facebook ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος σχολίασε τις αυξήσεις στα εισοδήματα των εργαζομένων στο δημόσιο που προωθεί η κυβέρνηση, σε βάρος όπως επισημαίνει των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Γράφει ο Στέφανος Μάνος: Υπερηφανευόμαστε και λέμε στα παιδιά μας ότι είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου! Η κυβέρνηση μας θεωρεί ντιπ ηλίθιους. […]

Ο-Στέφανος-Μάνος-για-την-αύξηση-κατώτατου-μισθού.jpg

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο facebook ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος σχολίασε τις αυξήσεις στα εισοδήματα των εργαζομένων στο δημόσιο που προωθεί η κυβέρνηση, σε βάρος όπως επισημαίνει των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Γράφει ο Στέφανος Μάνος:

Υπερηφανευόμαστε και λέμε στα παιδιά μας ότι είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου! Η κυβέρνηση μας θεωρεί ντιπ ηλίθιους.
2,3 εκ. συμπατριώτες μας εργάζονται εκτός Δημοσίου.

Μερικοί πληρώνουν φόρο εισοδήματος και όλοι έμμεσους φόρους και ΕΝΦΙΑ. Με τους φόρους που καταβάλλουν πληρώνονται δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι, κληρικοί, άνεργοι και διάφοροι άλλοι συνδεδεμένοι με το Δημόσιο. Κάπου 4 εκ. συμπολίτες μας.

Η κυβέρνηση αυξάνει τα εισοδήματα των 4 εκ. που εξαρτώνται από τους εργαζόμενους εκτός Δημοσίου.

Θα αρμέξουν την αγελάδα μέχρι να ψοφήσει. Επιδιώκει το άμεσο όφελος των ψήφων των 4 εκ. Στηρίζεται στη βεβαιότητα ότι ο λαός είναι πράγματι ντιπ ηλίθιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις