Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσακουρίδου: “Είμαι στις 10 πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας” – Τι λέει για την 3άδα της φωτιάς
LIFESTYLE

Τσακουρίδου: “Είμαι στις 10 πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας” – Τι λέει για την 3άδα της φωτιάς

Η Άννα Τσακουρίδου αποχώρησε από το GNTM – Στην αηδιαστική δοκιμασία με τα εδέσματα ήταν εκτός κόνσεπτ και είχε την πιο κακή φωτογραφία Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Εκεί, είχε πολλά να εξομολογηθεί στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, για τη ζωή μέσα στο σπίτι του Next Top Model […]

Άννα Τσακουρίδου

Η Άννα Τσακουρίδου αποχώρησε από το GNTM – Στην αηδιαστική δοκιμασία με τα εδέσματα ήταν εκτός κόνσεπτ και είχε την πιο κακή φωτογραφία

Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου.

Εκεί, είχε πολλά να εξομολογηθεί στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, για τη ζωή μέσα στο σπίτι του Next Top Model και όσα δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

«Στην αρχή είχα μια καλύτερη σχέση με την «τριάδα της φωτιάς», ουδέτερη στάση. Με τον καιρό είδα κάποια πράγματα που έγιναν μέσα στο σπίτι και αποφάσισα να μην μείνω ουδέτερη και να την κάνω σιγά σιγά.

Είδα πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήθελαν να φανεί στον κόσμο ότι έχουν καλύτερη σχέση μαζί μας από αυτή που πραγματικά είχαν.

Όταν έφυγε η Μέγκι είδαμε ότι δεν τα πήγαιναν καλά η Μικαέλα με την Εύη. Η Μέγκι είχε πολύ αρνητική ενέργεια, μας κοιτούσε περίεργα, εμένα μου έριχνε δολοφονικά βλέμματα», ανέφερε η Άννα Τσακουρίδου.

Κατά την αποχώρηση της η Άννα δήλωσε

«Δεν νιώθω αδικημένη. Ήταν μια κακή στιγμή, ίσως μια σειρά από κακές στιγμές. Δεν δείχνω να λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί η αλήθεια είναι πως ίσως το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα έρθει αυτή η στιγμή και ήθελα να το πάρω πιο πολύ στην πλάκα για να μην λυπηθώ.

Δεν τελειώνει το όνειρο του μόντελινγκ εδώ πέρα. Σίγουρα το GNTM είναι μια μεγάλη ευκαιρία, πήρα πολλά μαθήματα από εδώ και σίγουρα θα τα έχω στο μυαλό μου έξω.»

Ενώ στη συνέχεια, δημοσίευσε και video στο instagram της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ανήκει «στις 10 πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας για το 2018 -2019».

Όσο για το ποια θέλει να δει νικήτρια; Η ψήφος της πάει στην Ειρήνη Καζαριάν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις