Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ, με ανταλλαγή πυροβολισμών
ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ, με ανταλλαγή πυροβολισμών

Του Πέτρου Καρσιώτη Αιματηρή μάχη με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και ληστών Σούπερ Μάρκετ στα Βριλήσσια, κατέληξε στον τραυματισμό του ενός ενόπλου ληστή και στη σύλληψη του δεύτερου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς και το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ για να εκτιμήσουν οι γιατροί την κατάστασή του ενώ ο συνεργός του μην μπορώντας να διαφύγει από […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αιματηρή μάχη με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και ληστών Σούπερ Μάρκετ στα Βριλήσσια, κατέληξε στον τραυματισμό του ενός ενόπλου ληστή και στη σύλληψη του δεύτερου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς και το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ για να εκτιμήσουν οι γιατροί την κατάστασή του ενώ ο συνεργός του μην μπορώντας να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής, στο αστυνομικό Μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και των αστυνομικών καταγράφηκε στις 8 και 30 τη νύχτα της Δευτέρας.

Οι δύο ένοπλοι είχαν φθάσει στην οδό Αναπαύσεως 10, στα Βριλήσσια και είχαν εισβάλει σε σούπερ μάρκετ.

Κατά τα πρώτα στοιχεία, κατά την έξοδό τους είχαν φθάσει έξω από το κατάστημα και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους ενόπλους να μείνουν ακίνητοι αλλά εκείνοι όταν αντελήφθησαν την παρουσία τους σύμφωνα με την αστυνομία πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών.

Οι τελευταίοι καλύφθηκαν και ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς.

Αποτέλεσμα, όπως προαναφέρθηκε να τραυματισθεί ο ένας και να συλληφθεί επί τόπου ο δεύτερος.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για το δίδυμο το οποίο τον τελευταίο καιρό είχε εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο τόσο των αστυνομικών όσο και των υπευθύνων σούπερ μάρκετ.

Τουλάχιστον τέσσερις ένοπλες εισβολές σε Σούπερ Μάρκετ έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες.

Το δίδυμο, που απασχολούσε την Αστυνομία, στοχοποιούσε Σούπερ Μάρκετ και εξαπέλυε τις ληστρικές εισβολές πάντα την ίδια ώρα.

Στις 8 και 3 τη νύχτα. Τότε που τα ταμεία θεωρούσαν ότι είχαν αρχικά χρήματα από τις εισπράξεις.

Έτσι, δίδυμο εισέβαλε με διαφορά μισής ώρας σε δύο Σούπερ Μάρκετ σε Χολαργό και Χαλάνδρι, βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την επομένη στο Κερατσίνι και το βράδυ της Δευτέρας στα Βριλήσσια.

Αυτά είναι τα γνωστά χτυπήματα του διδύμου, ενώ πιθανόν να έχουν κι άλλες ληστείες που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις