Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Der Standard: Η Νέα Δημοκρατία προηγείται του αριστερού λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Der Standard: Η Νέα Δημοκρατία προηγείται του αριστερού λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται μέχρι και δέκα μονάδες σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του αριστερού λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα Στις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα και στο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται η αυστριακή εφημερίδα Der Standard σε ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει η Deutsche Welle. Μπορεί το Μαξίμου να κάνει λόγο για άλλες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ξεκάθαρη “νίκη” του […]

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται μέχρι και δέκα μονάδες σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του αριστερού λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα

Στις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα και στο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται η αυστριακή εφημερίδα Der Standard σε ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει η Deutsche Welle.

Μπορεί το Μαξίμου να κάνει λόγο για άλλες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ξεκάθαρη “νίκη” του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ως τώρα η κατάσταση φαίνεται να μην είναι υπέρ της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σαφής επιλογή του ελληνικού λαού, που τον θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό. Οι παροχές του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να μην πείθουν τους φορολογούμενους, που παρά τον μποναμά “ξεζουμίζονται” καθημερινά.

Και σε κοινωνικό επίπεδο όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει τους Έλληνες.

Η εφημερίδα σημειώνει:

«Στην Ελλάδα σύμφωνα με δημοσκοπήσεις η συντηρητική αντιπολίτευση έχει το προβάδισμα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η Νέα Δημοκρατία προηγείται μέχρι και δέκα ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του αριστερού λαϊκιστή Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές ο Τσίπρας έχασε έδαφος, διότι έλαβε μέτρα διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας».

«Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υπολογίζει σε 30,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ελάμβανε 21,5%.

Τρίτη δύναμη θα αναδεικνύονταν το KINΑΛ με 7,5% και θα ακολουθούσαν η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6%.

Οι ΑΝΕΛ, ο κυβερνητικός εταίρος του Τσίπρα, δεν θα κατάφερναν να συγκεντρώσουν το 3%, για να εισέλθουν στη Βουλή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις