Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις Τσαβούσογλου – Άκουσε τα ηχητικά από τη δολοφονία Κασόγκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις Τσαβούσογλου – Άκουσε τα ηχητικά από τη δολοφονία Κασόγκι

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις Τσαβούσογλου για τον Τζαμάλ Κασόγκι Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι έχει ακούσει όλα τα σχετικά ηχητικά ντοκουμέντα. Όπως είπε, ο Κασόγκι δολοφονήθηκε μέσα σε επτά λεπτά. «Οι δολοφόνοι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι είχαν εντολή να ακούν μουσική, ενώ τον τεμάχιζαν. ‘Ενας από αυτούς δήλωσε πως το διασκέδαζε» επικαλούμενος ένα […]

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις Τσαβούσογλου για τον Τζαμάλ Κασόγκι

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι έχει ακούσει όλα τα σχετικά ηχητικά ντοκουμέντα.

Όπως είπε, ο Κασόγκι δολοφονήθηκε μέσα σε επτά λεπτά.

«Οι δολοφόνοι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι είχαν εντολή να ακούν μουσική, ενώ τον τεμάχιζαν. ‘Ενας από αυτούς δήλωσε πως το διασκέδαζε» επικαλούμενος ένα ηχητικό ντοκουμέντο που άκουσε από την δολοφονία.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως το ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες είχαν γίνει γνωστές για το θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

«Το άκουσα, Θανατώθηκε μέσα σε επτά λεπτά. Ήταν ένας φόνος εκ προμελέτης», είπε ο Τσαβούσογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Suddeutsche Zeitung.

Ο  Τσαβούσογλου περιέγραψε πως άκουσε στο ηχητικό ντοκουμέντο έναν γιατρό να απευθύνεται στους δολοφόνους του Κασόγκι και να τους προτρέπει να ακούν μουσική, κατά τη διάρκεια που τεμάχιζαν τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο.

Ο ένας από αυτούς μάλιστα, ακούγεται να λέει πως του αρέσει να τεμαχίζει ανθρώπους. «Είναι αηδιαστικό», είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις