alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο: Ταξιτζής και ηθοποιός τρώνε μαζί σε ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο: Ταξιτζής και ηθοποιός τρώνε μαζί σε ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι

Ταξιτζής και ηθοποιός τρώνε μαζί σε ταχυφαγείο

Ταξιτζής και ηθοποιός τρώνε μαζί σε ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή Μαζί σου του ΣΚΑΪ και υποτίθεται ότι δείχνει τους δυο να τρώνε στο ταχυφαγείο που αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό της διαδρομής τους.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο οδηγός ταξί, ο ηθοποιός τότε τού ζήτησε τα κλειδιά του ταξί για να πάρει δήθεν τα τσιγάρα του και τού έριξε ναρκωτικό στον καφέ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στο βίντεο, ο άντρας με το κόκκινο μπουφάν είναι ο ηθοποιός και ο άντρας με το μαύρο ο οδηγός ταξί.

Ο άνθρωπος που τους είδε εκεί και τους σέρβιρε, μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πώς ο οδηγός ταξί είχε πάει εκεί και άλλες φορές.

«Μπήκε ο ένας τουαλέτα, μπήκε και ο άλλος… Πολύ άνετοι μου φάνηκαν και οι δύο. Δεν μου φάνηκε να είχαν κάνει κάποια χρήση. Πλήρωσε με κάρτα ο ηθοποιός…», είπε χαρακτηριστικά.

Τι υποστηρίζουν και οι δυο τους για τη στάση στο Μοναστηράκι

Ηθοποιός

«Από εκεί και πέρα πήγαμε από το (…) δίπλα από το θέατρο Αποθήκη, που είναι στη Σαρρή στο Μοναστηράκι, γιατί πείναγα. Ήμουν όλη τη μέρα στον δρόμο και μόλις βλέπει το μαγαζί αυτό δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω, όπως είπε. Απλώς με το που είδε το σαντουιτσάδικο λέει «α, ωραία να πάω να ουρήσω».

Εγώ έφαγα, αυτός κατέβηκε για να ουρήσει, αρχικά. Βγαίνοντας αυτός, εγώ είχα ήδη παραγγείλει το σάντουιτς το δικό μου, άρχισε και κοίταγε εάν ήθελε να φάει κάτι και μετά παρήγγειλε και αυτός.

Αργούσε το παιδί να τα φτιάξει και γυρνάω και του κάνω «πετάγομαι μια μέχρι το ταξί σου είναι ανοικτό;» στον συνοδηγό που είχα την τσάντα μου να πάρω μια τα τσιγάρα μου γιατί βαριέμαι να περιμένω μέχρι να  φτιάξει ο άλλος το σάντουιτς.

Πάω, δεν βρίσκω τα τσιγάρα μου. Εν πάση περιπτώσει, επιστρέφω του λέω δεν τα βρήκα, ήταν χάλια η τσάντα μου, εννοώ ακατάστατη, αυτό εννοώ.

Από εκεί και πέρα, όταν η στιγμή να πληρώσουμε, έψαχνε αυτός, έβγαζε κάτι χοντρά κι αυτά, έδωσα εγώ την κάρτα που είχα πάνω μου και του λέω τα βρίσκουμε με τη διαδρομή. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι.

Είδαμε το σαντουιτσάδικο, κατέβηκα να φάω, κατέβηκε να κατουρήσει, πολύ απλά μετά βγήκε, παρήγγειλε, έψαχνε δεν είχε ψιλά και του λέω ας το πέρασε τα, φίλε, από την κάρτα του παιδιού γιατί είμαστε εδώ πόσο κανένα τέταρτο εκεί πέρα. Λέω του παιδιού πέρνα τα από την κάρτα μου και του λέω μετά του οδηγού ας τα, τα βρίσκουμε από την διαδρομή. ΟΚ, ΟΚ. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι, αυτό έχει μεγάλη διαφορά.

Προφανώς φάγαμε μαζί, πως θα τα φάμε χώρια. Εγώ συνέχισα, βέβαια, επειδή δεν οδηγούσα αυτός ήταν ο οδηγός, κάτσαμε και τα έφαγε εκεί αυτός. Είχαμε κλειστό το ταξίμετρο. Προφανώς όσο και να με χρέωνε κάτι που είχε να κάνει με όλα αυτά, δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να περιμένω να φάει οτιδήποτε, δεν θα τα πλήρωνα», είπε ο ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Για τον ισχυρισμό του ταξιτζή ότι κάτι του έριξε στον καφέ, δηλώνει: «Αυτός ισχυρίζεται ότι αυτό το έκανα στο σαντουιτσάδικο, όταν πήγα να πάρω τα τσιγάρα μου από το αμάξι, που τελικά δεν τα βρήκα. Σε αυτό το σημείο ισχυρίζεται ότι του έριξα το οτιδήποτε μες στον καφέ. Σπρέι δεν είχα επάνω μου.

Οδηγός Ταξί

«Με οδήγησε στο Μοναστηράκι στο μαγαζί με την επωνυμία «…». Εκεί εξήλθαμε του οχήματός μου γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή που είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του πράγμα που έκανα.

Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε μια έντονη δυσοσμία την οποία όταν εισέπνευσα ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος.

Ήπια τον καφέ μου για να βοηθηθώ και ξεκινήσαμε πηγαίνοντας προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από αυτά που έλεγε», αναφέρει στην κατάθεσή του ο ταξιτζής.