Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Χήρες”: 4 άγνωστες, διαφορετικές γυναίκες αναλαμβάνουν δράση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Χήρες”: 4 άγνωστες, διαφορετικές γυναίκες αναλαμβάνουν δράση

Οι Χήρες Σκηνοθεσία Στιβ ΜακΚουίν Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σίνθια Ερίβο, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φάρελ, Ρόμπερτ Ντιβάλ Τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, ενώνονται κάτω από έναν κοινό σκοπό. Τοποθετημένο στο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο […]

Οι Χήρες

Σκηνοθεσία Στιβ ΜακΚουίν

Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σίνθια Ερίβο, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φάρελ, Ρόμπερτ Ντιβάλ

Τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, ενώνονται κάτω από έναν κοινό σκοπό.

Τοποθετημένο στο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα, η Άλις, η Λίντα και η Μπελ παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Στιβ ΜακΚουίν και η σεναριογράφος και κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα Τζίλιαν Φλιν, υπογράφουν ένα σύγχρονο θρίλερ.

Κεντρικό θέμα η εγκληματικότητα, το πάθος και η διαφθορά, βασισμένο στην ομώνυμη μίνι τηλεοπτική σειρά του 2002.

Η Βερόνικα αποφασίζει να ολοκληρώσει τη ληστεία που άφησε στη μέση ο νεκρός σύζυγός της.

Τα μέλη της συμμορίας του όμως έχουν πεθάνει, οπότε η Βερόνικα αποφασίζει να βρει τις χήρες τους. Ξένες μεταξύ τους κι εντελώς αντίθετες, οι τέσσερις γυναίκες ενώνονται κάτω από έναν κοινό σκοπό.

Η Λίντα, αθώα και πίστη στο νεκρό άνδρα της, προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της μετά από τον θάνατό του.

Η Άλις, μία Πολωνή μετανάστρια, έχει βιώσει την καταπίεση μέσα στο γάμο της, η Μπελ, δυνατή και ευθύς, είναι εξοικειωμένη με τον κίνδυνο και της είναι άγνωστος ο φόβος.

Ο Στιβ ΜακΚουίν προσπαθεί να αναπτύξει έναν έντονο κοινωνικό πολιτικό σχολιασμό πάνω στη σύγχρονη  Αμερική, με κάποιες νότες γυναικείας χειραφέτησης.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις