Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκουρλέτης: Έχουμε άλλες δημοσκοπήσεις, που δίνουν διαφορετική εικόνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκουρλέτης: Έχουμε άλλες δημοσκοπήσεις, που δίνουν διαφορετική εικόνα

«Υπάρχει μια σαφής μεταστροφή του κόσμου υπέρ της κυβέρνησης» αναφέρει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης Σε συνέντευξή του στη “Νέα Σελίδα”, κάνει λόγο για δημοσκοπήσεις που υπάρχουν στα χέρια των κομμάτων, χωρίς να δημοσιοποιούνται. Αυτές, αναφέρει, «δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ». Για την απόσυρση Μπουτάρη Για […]

Σκουρλέτης.jpg

«Υπάρχει μια σαφής μεταστροφή του κόσμου υπέρ της κυβέρνησης» αναφέρει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης

Σε συνέντευξή του στη “Νέα Σελίδα”, κάνει λόγο για δημοσκοπήσεις που υπάρχουν στα χέρια των κομμάτων, χωρίς να δημοσιοποιούνται.

Αυτές, αναφέρει, «δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ».

Για την απόσυρση Μπουτάρη

Για την πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός προκειμένου να ηγηθεί ενός δημοκρατικού μετώπου, απάντησε ότι είναι δεδομένο που πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει υπόψη του.

«Η βασική μας αντίληψη, να συμβάλουμε στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων συνεργασίας στη βάση συγκεκριμένων κατευθύνσεων, θα βρει έκφραση και σε άλλο πρόσωπο».

Κατερίνα Νοτοπούλου

Σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα για δήμαρχο Θεσσαλονίκης της κ. Νοτοπούλου, «εάν και εφόσον κατατεθεί η πρόταση για την κυρία Νοτοπούλου, θα πρόκειται για μια ισχυρή υποψηφιότητα».

Δήλωσε αισιόδοξος ότι η συμφωνία κράτους-Εκκλησίας θα προχωρήσει «από την στιγμή που στη θέση της στείρας αντιπαλότητας θα πρυτανεύσουν ώριμες σκέψεις».

«Αυτή η κυβέρνηση δεν κρύφτηκε, τοποθετήθηκε ευθέως σε ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και χρόνια και που άλλες πολιτικές δυνάμεις θεωρούσαν ταμπού. Δεν είναι μόνο το θέμα των σχέσεων κράτους- Εκκλησίας.

Θα σας θυμίσω και το Μακεδονικό. Μια κυβέρνηση πρέπει να τολμά να επιχειρεί να δώσει απαντήσεις και όχι απλά να κλωτσάει το τενεκεδάκι για να κυλάει ο χρόνος» καταλήγει στη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις