Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Κατσαρός: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της Μιρέλλας (vid)
LIFESTYLE

Γιώργος Κατσαρός: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της Μιρέλλας (vid)

Ήταν πενήντα ολόκληρα χρόνια μαζί μέχρι την ημέρα που τους χώρισε ο θάνατος. Ο Γιώργος Κατσαρός, ένας θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Μιρέλλα Κουτσόκωστα. Οι δυο τους εντυπωσίαζαν τόσα χρόνια με την βαθιά αγάπη που τους έδενε. Ο μεγάλος συνθέτης, βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της στιγμή… Η […]

Κατσαρός

Ήταν πενήντα ολόκληρα χρόνια μαζί μέχρι την ημέρα που τους χώρισε ο θάνατος.

Ο Γιώργος Κατσαρός, ένας θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Μιρέλλα Κουτσόκωστα.

Οι δυο τους εντυπωσίαζαν τόσα χρόνια με την βαθιά αγάπη που τους έδενε.

Ο μεγάλος συνθέτης, βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της στιγμή…

Η σύζυγος και μούσα του καταξιωμένου συνθέτη έφυγε από την ζωή πριν δύο χρόνια από πνευμονική ανεπάρκεια και βύθισε σε ανείπωτη θλίψη τον Γιώργο Κατσαρό και τα δύο παιδιά τους.

Η Μιρέλλα Κουτσόκωστα έδινε σχεδόν για ενάμιση χρόνο μια γενναία μάχη με την ασθένεια από την οποία και ηττήθηκε.

Η σπουδαία χορογράφος και καλλονή χορεύτρια, που άφησε εποχή στα νιάτα της τόσο στο θέατρο όσο και στον ελληνικό κινηματογράφο, με συμμετοχές σε αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων «Μερικοί το προτιμούν κρύο» και «Ο κύριος πτέραρχος», γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κατσαρό στο σανίδι το 1962.

Πλέον, ο Έλληνας συνθέτης ζει με τις αναμνήσεις της.

Ο Γιώργος Κατσαρός έκανε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τα πενήντα χρόνια και που έζησαν μαζί αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν εκείνη «έφυγε».

«Ήμασταν παντρεμένοι ακριβώς πενήντα χρόνια. Την γνώρισα 16 ετών. Στα 18 παντρευτήκαμε. Μετά τον χαμό της, δεν μπορούσα να μείνω σπίτι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις