Έφηβοι έκλεψαν αεροσκάφος και πέταξαν μόνοι τους για… 25 χιλιόμετρα (pics)

ΚΟΣΜΟΣ

Έφηβοι έκλεψαν αεροσκάφος και πέταξαν μόνοι τους για… 25 χιλιόμετρα (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Δύο έφηβοι έκλεψαν ένα μικρό αεροσκάφος σε μια περιοχή στην Γιούτα και… πέταξαν με αυτό σε χαμηλό ύψος πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο. Οι έφηβοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, πήραν το μονοκινητήριο αεροσκάφος από έναν ιδιωτικό διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης. Οι νέοι πέταξαν το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος πάνω από τον Αυτοκινητόδρομο 40. Αυτόπτες μάρτυρες […]

24.11.2018 | 17:35

Δύο έφηβοι έκλεψαν ένα μικρό αεροσκάφος σε μια περιοχή στην Γιούτα και… πέταξαν με αυτό σε χαμηλό ύψος πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο.

Οι έφηβοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, πήραν το μονοκινητήριο αεροσκάφος από έναν ιδιωτικό διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης.

Οι νέοι πέταξαν το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος πάνω από τον Αυτοκινητόδρομο 40.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αεροπλάνο να πετάει πάνω από την περιοχή Γκάσερ, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δυτικά από το σημείο απ’ όπου απογειώθηκαν.

Οι δύο έφηβοι σκέφτηκαν να συνεχίσουν την πτήση τους προς τα δυτικά. Ωστόσο αποφάσισαν τελικά να γυρίσουν πίσω και να προσγειώσουν το αεροσκάφος.

Αποφάσισαν μάλιστα να το αφήσουν στο περιφερειακό αεροδρόμιο Βέρναλ. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το σημείο που απογειώθηκαν.

Οι αρχές τους συνέλαβαν κοντά στο αεροδρόμιο και τους οδήγησαν σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων στην περιοχή.

Exit mobile version