Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έφηβες πόσταραν την τελευταία σέλφι και αυτοκτόνησαν μαζί
ΚΟΣΜΟΣ

Έφηβες πόσταραν την τελευταία σέλφι και αυτοκτόνησαν μαζί

Πόσταραν μια σέλφι στο WhatsApp και αυτοκτόνησαν – Ακόμη μια θλιβερή υπόθεση στην Ινδία – Οι κοπέλες πνίγηκαν και τα άψυχα κορμιά τους ανέσυρε η πυροσβεστική Οι δύο έφηβες από την Ινδία ανέβασαν την τελευταία φωτογραφία στο διαδίκτυο και στη συνέχεια έβαλαν μαζί τέλος στη ζωή τους. Έπεσαν, σε πηγάδι στο Μουμπάι. Οι σοροί των δύο 17χρονων […]

17χρονες σέλφι

Πόσταραν μια σέλφι στο WhatsApp και αυτοκτόνησαν – Ακόμη μια θλιβερή υπόθεση στην Ινδία – Οι κοπέλες πνίγηκαν και τα άψυχα κορμιά τους ανέσυρε η πυροσβεστική

Οι δύο έφηβες από την Ινδία ανέβασαν την τελευταία φωτογραφία στο διαδίκτυο και στη συνέχεια έβαλαν μαζί τέλος στη ζωή τους.

Έπεσαν, σε πηγάδι στο Μουμπάι.

Οι σοροί των δύο 17χρονων κοριτσιών, ανασύρθηκαν από το πηγάδι, όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλές αυτοκτονίες.

Τα ονόματά τους, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι τοπικές Αρχές, τα κορίτσια είχαν κάνει μια «συμφωνία θανάτου» και γι’ αυτό επέλεξαν να συναντήσουν μαζί τον θάνατο.

Λίγα λεπτά πριν βουτήξουν στο πηγάδι, πόζαραν χαμογελαστές για την τελευταία τους selfie, την οποία έκαναν φωτογραφία προφίλ στους λογαριασμούς τους στο WhatsApp.

Τα smartphone, τα παπούτσια και τα κοσμήματά τους βρέθηκαν δίπλα στο πηγάδι, εκεί όπου τα άφησαν πριν πραγματοποιήσουν το άλμα θανάτου.

Τα δύο κορίτσια έκαναν τα πάντα μαζί και ντύνονταν σχεδόν με ίδια ρούχα.

Οι γονείς τους δηλώνουν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι αναζητώντας τις αιτίες.

Ο πατέρας ενός από τα κορίτσια δήλωσε:

«Μου είχε ζητήσει πρόσφατα να της αγοράσω κάποια φορέματα που είχε δει στην τηλεόραση. Της το υποσχέθηκα… Τα ρούχα θα φτάσουν στο σπίτι σε μερικές ημέρες. Αλλά η κόρη μου δεν θα είναι μαζί μας για να τα φορέσει».

Οι 17χρονες δεν είχαν δείξει κανένα σημάδι κατάθλιψης και εμφανίζονταν αρκετά ευτυχισμένες.

Ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε ότι το ένα κορίτσι είχε χωρίσει πρόσφατα από το αγόρι της και η ψυχολογία της βρισκόταν σε κακή κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις