Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κενά στην υπόθεση βιασμού του ταξιτζή – Όσα υποστηρίζει ο 29χρονος ηθοποιός (vid)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κενά στην υπόθεση βιασμού του ταξιτζή – Όσα υποστηρίζει ο 29χρονος ηθοποιός (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού κατά τις Αρχές του νεαρού ταξιτζή Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός κάλεσε ταξί μέσω εφαρμογής για να τον παραλάβει από το σπίτι του. Η κούρσα, μετά από κάποια ώρα κατέληξε στο Ιπποκράτειο με […]

Γιώργος Καρκάς

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού κατά τις Αρχές του νεαρού ταξιτζή

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός κάλεσε ταξί μέσω εφαρμογής για να τον παραλάβει από το σπίτι του.

Η κούρσα, μετά από κάποια ώρα κατέληξε στο Ιπποκράτειο με τον οδηγό και με τον συνοδηγό να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση από ουσίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ταξί εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί.

Τα μεγάλα κενά στην υπόθεση

Στην αρχή, γράφτηκε ότι σε κάποια σημείο της διαδρομής ο οδηγός και ο ηθοποιός συνάντησαν τρεις άνδρες οι οποίοι ζήτησαν από τον ταξιτζή να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Εκείνος, αρνήθηκε. Ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα στο αμάξι του επιτάχυνε για να φύγει και πήγε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο καθώς ο ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις του. Κατά την πρώτη εκδοχή όταν συνήλθαν οι δύο άνδρες στο νοσοκομείο άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο οδηγός δεν ένιωθε καλά και για αυτό του πρότειναν να τον εξετάσει ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Άλλες εκδοχές δεν περιελάμβαναν τους τρεις άνδρες αλλά μια στάση στο περίπτερο κατά την οποία βγήκαν και οι δύο από ταξί. Στην επιστροφή ο ηθοποιός έριξε κάτι στον καφέ του ταξιτζή.

Ο ηθοποιός μιλώντας έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή

Είπε ότι κάλεσε το ταξί το οποίο τον παρέλαβε από την Μιχαήλ Βόδα για να τον μεταφέρει στην Ομόνοια. Αργότερα, θα είχε ένα ραντεβού και ήταν σε αναμονή του μηνύματος που θα του έλεγε πού να πάει. Για αυτό κάλεσε ταξί για να πάει στην Ομόνοια για να περιμένει μέχρι να λάβει το sms.

Μόλις έφθασαν στο κατάστημα που ήθελε να πάει, ο οδηγός του ταξί δέχθηκε να τον περιμένει, με ανοιχτό ταξίμετρο. Ο ηθοποιός έκανε τα ψώνια του και επιστρέφοντας διαπίστωσε ότι ο ταξιτζής είχε κλείσει το ταξίμετρο. Στη συνέχεια του ζήτησε να τον πάει κάπου να φάει, ενώ ακόμη ανέμενε το sms για το ραντεβού του. Ο ηθοποιός και ο ταξιτζής κατέβηκαν παρέα στο μαγαζί ο ηθοποιός για να φάει, ο ταξιτζής για να ουρήσει.

Εντωμεταξύ, ο ηθοποιός σε κάποια στιγμή πήγε στο ταξί για να πάρει τα τσιγάρα του. Εκεί ο ταξιτζής τον κατηγορεί ότι του έριξε ναρκωτικά στον καφέ για να τον υπνωτίσει, κάτι που αρνείται ο ηθοποιός.

Σε μια τσάντα του ηθοποιού βρέθηκαν ναρκωτικά και κάποια σεξουαλικά βοηθήματα, την ύπαρξη των οποίων παραδέχθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Ο πατέρας του ηθοποιού μιλάει για στημένη ιστορία, απειλώντας με μηνύσεις τόσο το δημόσιο για το γεγονός ότι έβγαλε στα μανταλάκια τον γιο του, όσο και κάποια ΜΜΕ.

Ηθοποιός: Είναι όλα ψευδή Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων 

Ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας και μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν μπορεί να διακρίνει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις