Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το ξέσπασμα του γιου της καθαρίστριας – Για φαΐ μιλάμε, τι θα έκανε ένας γονιός; (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα του γιου της καθαρίστριας – Για φαΐ μιλάμε, τι θα έκανε ένας γονιός; (vid)

Ξέσπασε ο γιος της καθαρίστριας η οποία καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού για να προσληφθεί. «Είναι πολύτεκνη η μητέρα μου, μεγαλώνοντας ήταν στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσε, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές ποτέ, παρόλο που μεγάλωσε δύσκολα, δούλευε από μικρή, από 11-12- χρονών» είπε μιλώντας στο Open tv. «Ρωτάω εγώ τον καθένα, […]

Φυλακές Θήβας

Ξέσπασε ο γιος της καθαρίστριας η οποία καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού για να προσληφθεί.

«Είναι πολύτεκνη η μητέρα μου, μεγαλώνοντας ήταν στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσε, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές ποτέ, παρόλο που μεγάλωσε δύσκολα, δούλευε από μικρή, από 11-12- χρονών» είπε μιλώντας στο Open tv.

«Ρωτάω εγώ τον καθένα, εάν ένας γονιός πεινούσαν τα παιδιά του, τι θα έκανε; Δεν θα κοιτούσε έναν τρόπο… Για φαΐ μιλάμε, δεν μιλάμε ότι έκανε για να βγάλει λεφτά ή να αποταμιεύσει λεφτά ή να κλέψει το κράτος… Δούλευε για να ταΐζει» είπε ο γιος της καθαρίστριας που κρατείται στις φυλακές Θήβας.

Η τιμωρία της προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα και φορείς, την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ενώ στις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται την επισκέφθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Η 53χρονη τελείωσε το Δημοτικό και πλέον φοιτά στο Γυμνάσιο.

«Ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, από ορφανοτροφείο ήμουνα, γονείς δεν είχα γονείς και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά. Και τα κατάφερα μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή» δήλωσε η 53χρονη.

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο κακό, εκλιπαρούσα το δικαστήριο να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, είπε ακόμα στην συνέντευξή της. Δεν μου έδωσαν σημασία». Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους μου συμπαραστάθηκαν.

Με παρέμβαση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου  ζήτησε την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα άσκησης αναίρεσης στην απόφαση που έστειλε στη φυλακή την 53χρονη.

Καθώς και αντίγραφο της δικογραφίας για να κρίνει αν συντρέχει λόγος να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που εξέδωσαν την απόφαση.

Ο δικηγόρος της καθαρίστριας κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, η οποία θα συζητηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Δείτε την συνέντευξη της καθαρίστριας στην εφημερίδα Ταχυδρόμος:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις