Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά “άνοιγαν” αυτοκίνητα σε νεκροταφείο και γήπεδο στην Άμφισσα
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά “άνοιγαν” αυτοκίνητα σε νεκροταφείο και γήπεδο στην Άμφισσα

Τουλάχιστον δέκα κάτοικοι της Άμφισσας που είχαν επισκεφθεί το τοπικό Δημοτικό κοιμητήριο ή το Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής, είχαν βρει τα αυτοκίνητά τους παραβιασμένα. Οι άγνωστοι -τότε- δράστες, έσπαγαν με πέτρες τα παράθυρα και έκλεβαν από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τσάντες. Μετά από εννέα διαρρήξεις και μία απόπειρα, η περιοχή έφτασε […]

αυτοκίνητα

Τουλάχιστον δέκα κάτοικοι της Άμφισσας που είχαν επισκεφθεί το τοπικό Δημοτικό κοιμητήριο ή το Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής, είχαν βρει τα αυτοκίνητά τους παραβιασμένα.

Οι άγνωστοι -τότε- δράστες, έσπαγαν με πέτρες τα παράθυρα και έκλεβαν από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τσάντες.

Μετά από εννέα διαρρήξεις και μία απόπειρα, η περιοχή έφτασε στο σημείο να θεωρείται “άβατο”. Οι κλοπές σταμάτησαν μόνο όταν η παρουσία αστυνομικών έγινε πιο συχνή.

Όλο αυτό το διάστημα, η έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών βρισκόταν σε εξέλιξη. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο Ρομά ηλικίας 30 και 32, οι οποίοι συμμετείχαν στις κλοπές σε φορτηγά, ταξί και Ι.Χ. Αυτοκίνητα.

Στις κλοπές συμμετείχε και άγνωστος αριθμός συνεργών για τους οποίους συνεχίζεται η προανάκριση. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Παράλληλα, εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις