Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εκτός ο Χριστοδουλόπουλος – Έπαθε θλάση στον προσαγωγό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός ο Χριστοδουλόπουλος – Έπαθε θλάση στον προσαγωγό

Τις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική. Αυτή έδειξε ότι η θλάση στον προσαγωγό θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες. Στον Ολυμπιακό υπήρξε ένα είδος ανακούφισης αφού αρχικά υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά. Αυτό  σημαίνει ότι μπορεί […]

Χριστοδουλόπουλος

Τις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική. Αυτή έδειξε ότι η θλάση στον προσαγωγό θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Στον Ολυμπιακό υπήρξε ένα είδος ανακούφισης αφού αρχικά υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά. Αυτό  σημαίνει ότι μπορεί να προλάβει κάποιο ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής και μέχρι τώρα αναμένονταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, ο παίκτης δεν μπορούσε να κρύψει το θυμό του και την απογοήτευσή του.

Αυτό γιατί θα χάσει τα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και την Μπέτις στην Ανδαλουσία για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, ο Μάνος θα είναι στράικερ για το Ατρόμητος – Ολυμπιακός και ο Γκερέρο θα μπει αναγκαστικά πια στην αποστολή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις