Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Αλέξη Τσίπρα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Μετά την αναφορά του πρωθυπουργού, όλοι σήμερα περίμεναν την απάντηση του Γιώργου Αυτιά Η απάντηση του δημοσιογράφου για τις περικοπές των συντάξεων ήρθε πρωί Σαββάτου, από την εκπομπή «Καλημέρα» και τη συχνότητα του Σκάι. «Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε. Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κόβουν, που… δεν κόβουν στο τέλος», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς, ανατρέχοντας στους […]

Γιώργος Αυτιάς

Μετά την αναφορά του πρωθυπουργού, όλοι σήμερα περίμεναν την απάντηση του Γιώργου Αυτιά

Η απάντηση του δημοσιογράφου για τις περικοπές των συντάξεων ήρθε πρωί Σαββάτου, από την εκπομπή «Καλημέρα» και τη συχνότητα του Σκάι.

«Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε. Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κόβουν, που… δεν κόβουν στο τέλος», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς, ανατρέχοντας στους πίνακες που η εκπομπή είχε προβάλει στις 17/11/2018.

«Την προηγούμενη Κυριακή, μια εβδομάδα ακριβώς, πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός στη Βουλή, δείχναμε τους κερδισμένους», είπε και υπογράμμισε: «Άρα όχι τσιμουδιά. Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε τις μειώσεις.

pinakas_autias

Στις 31/12/2017 έπρεπε να δώσετε τα στοιχεία του επανυπολογισμού. Το έλεγε ο Νόμος. Δεν τα δώσατε. Τα δώσαμε εμείς. Μεγάλες ευχαριστίες που η δικιά σας φωνή έφτασε στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί με την κοινωνία φωνάξαμε και πήρατε πίσω αυτές τις μειώσεις».

Το Ασφαλιστικό κύριε πρωθυπουργέ, αξιότιμε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγοί των κομμάτων, βουλευτές, είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα. Ελάτε, όλοι μαζί με την κοινωνία να βρούμε μια άκρη πριν να είναι αργά», κατέληξε.

O Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αναφερθεί στον δημοσιογράφο για να αναδείξει το γεγονός ότι τα MME «τρομοκρατούν» τους συνταξιούχους.

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης, στις εφημερίδες, που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους, και όχι μόνον, ότι έρχεται ”θύελλα”, ότι έρχεται ”τσουνάμι”, ότι έρχονται περικοπές», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Και να, οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι. Kαι να, τα δημοσιεύματα και να, οι εκπομπές. Θα πρέπει ο φίλος μου ο Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει. Τώρα τσιμουδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις