23χρονος κορόιδεψε αστυνομικό και απέδρασε από το κελί (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

23χρονος κορόιδεψε αστυνομικό και απέδρασε από το κελί (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο 23χρονος Anan Komolwanit είχε συλληφθεί με κατοχή ναρκωτικών και κρατούνταν στα κρατητήρια της Αγιουτάγια στην Ταϊλάνδη. Την επόμενη μέρα άρχισε όμως να ουρλιάζει στα ξαφνικά και να καλεί σε βοήθεια τους αστυνομικούς. Στις εκκλήσεις του ανταποκρίθηκε ο αστυνομικός Ratchada Supawong, ο οποίος πληροφορήθηκε έντρομος πως μια κόμπρα είχε τρυπώσει στο κελί. Ο ευκολόπιστος αστυνομικός, […]

23.11.2018 | 10:59

Ο 23χρονος Anan Komolwanit είχε συλληφθεί με κατοχή ναρκωτικών και κρατούνταν στα κρατητήρια της Αγιουτάγια στην Ταϊλάνδη.

Την επόμενη μέρα άρχισε όμως να ουρλιάζει στα ξαφνικά και να καλεί σε βοήθεια τους αστυνομικούς.

Στις εκκλήσεις του ανταποκρίθηκε ο αστυνομικός Ratchada Supawong, ο οποίος πληροφορήθηκε έντρομος πως μια κόμπρα είχε τρυπώσει στο κελί.

Ο ευκολόπιστος αστυνομικός, μπήκε τρεις φορές στο κελί χωρίς να βρει φίδι!

Μάλιστα σε μία από τις επισκέψεις του είχε εξοπλιστεί μάλιστα και με ένα ξύλο.

Ο Supawong επέστρεψε και μια τέταρτη φορά για να ψάξει καλύτερα στο κελί, όταν ο δράστης πέρασε πίσω του και τον κλείδωσε μέσα.

Το κλειστό κύκλωμα έπιασε το περιστατικό αλλά και τη συνέχειά του.

Ένας δεύτερος αστυνομικός αρχίζει να τον κυνηγά έξω από το αστυνομικό τμήμα, σκοντάφτει όμως σε ένα σκαλοπάτι και τον χάνει.

Πάνω από 200 αστυνομικοί και εθελοντές έστησαν ανθρωποκυνηγητό για τον φυγά.

Λίγο αργότερα βρέθηκε να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο και συνελήφθη. Εναντίον του 23χρονου… πρώην δραπέτη, εκκρεμούν πια και κατηγορίες για απόδραση.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα: 

Exit mobile version