Αθήνα

°C

Πέμπτη

21

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απολύθηκε μετά το σκηνικό στον ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου
LIFESTYLE

Απολύθηκε μετά το σκηνικό στον ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου

Τέλος οριστικά από τον ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου. «Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να […]

Μπάγια Αντωνοπούλου.jpg

Τέλος οριστικά από τον ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου.

«Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ενημερώθηκε το απόγευμα από το τηλέφωνο», είπε ο δημοσιογράφος.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγο καιρό αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ύστερα από καβγά που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης υποστήριζε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι άρρωστη και θα επιστρέψει μόλις συνέλθει.

Στη συνέχεια όμως κι ενώ οι φήμες οργίαζαν, παραδέχθηκε εμμέσως την ένταση που υπήρξε μεταξύ τους και ακολούθως έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα.

Οι φήμες, στη συνέχεια, ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να παραμένει στον ΑΝΤ1 και να απορροφάται σε κάποια άλλη τηλεοπτική εκπομπή, πιθανότατα ψυχαγωγική.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως φαίνεται η δημοσιογράφος βρέθηκε εκτός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις