Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιδρά ο Εδεσσαϊκός – Στο στόχαστρο Τσίπρας και Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδρά ο Εδεσσαϊκός – Στο στόχαστρο Τσίπρας και Μητσοτάκης

Ο Εδεσσαϊκός αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση μετά τις αναφορές στη Βουλή για τον πρώην αντιπρόεδρο του Θωμά Μάτζιο. Την ανακοίνωση, με αφορμή την αναφορά των  Τσίπρα και Μητσοτάκη στον παλιό αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, εξέδωσε η ομάδα της Πέλλας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ, αξιότιμε κε Πρόεδρε της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Με έκπληξηπαρακολουθήσαμε την συζήτηση στην […]

Εδεσσαϊκός

Ο Εδεσσαϊκός αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση μετά τις αναφορές στη Βουλή για τον πρώην αντιπρόεδρο του Θωμά Μάτζιο.

Την ανακοίνωση, με αφορμή την αναφορά των  Τσίπρα και Μητσοτάκη στον παλιό αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, εξέδωσε η ομάδα της Πέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ, αξιότιμε κε Πρόεδρε της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Με έκπληξηπαρακολουθήσαμε την συζήτηση στην Βουλή για την συνταγματική αναθεώρηση. Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στον σύλλογό μας, με τρόπο άκρως απαξιωτικό και προσβλητικό.

Ως απλοί πολίτες δεν σας κρύβουμε ότι τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν, είναι εντελώς αρνητικά.

Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας συζητάει με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπροστά στον Πρόεδρο της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά το σύνολο του λαού.

Αρκετοί συνάνθρωποι μας παρακολούθησαν ζωντανά τη συζήτηση αυτή. Και ξαφνικά νιώθουν αδιάβαστοι και ανενημέρωτοι. «…η θέση και η στάση δεν αρμόζει σε πρόεδρο αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά σε πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού…» λέει ο Πρωθυπουργός.

Αντί να τον επιπλήξει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον διορθώνει λέγοντάς πως δεν ήταν πρόεδρος αλλά αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

Και ξαφνικά όλοι ψάχνονται να δουν τι το τόσο σημαντικό είπε ο πρώην παράγοντας του Εδεσσαϊκού, για το οποίο γίνεται αναφορά στην Βουλή.

Η αναφορά σας στο σύλλογό μας ήταν γενική, χωρίς να εξειδικεύει τον χρόνο και τον τόπο της δήλωσης, καθώς και να ονομάζει τον πρώην παράγοντα του συλλόγου μας. Ως εκ τούτου είχε ως αποτέλεσμα την σπίλωση όλων των ανθρώπων που διαχρονικά συμμετείχαν ενεργά στη διοίκηση αλλά και όλων των μελών του συλλόγου μας.

Κύριοι, ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, πέρα από αθλητικός σύλλογος με ένδοξη ιστορία, είναι ένας κοινωνικός φορέας, που μετά τον Δήμο Έδεσσας ως οργανισμός, έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα των ανθρώπων του Δήμου μας.

Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε τα τεύχη του μηνιαίου περιοδικού «ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟΣ», που εκδίδει ο σύλλογος μας. Τολμούμε να πούμε ότι ο Εδεσσαϊκός είναι η ψυχή των Εδεσσαίων.

Μετά τους καταρράκτες αποτελεί το δεύτερο σύμβολο της πόλης. Από  ιδρύσεως του συλλόγου, όλα ανεξαρτήτως τα μέλη των διοικητικών του συμβουλίων, ήταν άνθρωποι με ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς. Δεν εκπαιδεύτηκαν από μικρά παιδιά, στο πως να «στέκονται καλά» μπροστά στην κάμερα και να πληρώνονται γι αυτό αδρά.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε, η προσβλητική αυτή αναφορά σας στον σύλλογό μας και σε ένα από τα πολλά διατελέσαντα μέλη του, προσέβαλε όχι μόνο εμάς, αλλά και ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, περιμένουμε όπως αποκαταστήσετε, το κύρος του ΕΝΕΡΓΟΥ συλλόγου μας αλλά και του προ εικοσαετίας διατελέσαντος αντιπροέδρου του”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις