Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στη φυλακή πολύτεκνος πατέρας – Παρενοχλούσε ανήλικη με ειδικές ανάγκες
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή πολύτεκνος πατέρας – Παρενοχλούσε ανήλικη με ειδικές ανάγκες

Η υπόθεση ενός πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος προσπαθούσε να προσεγγίσει ερωτικά ένα 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες, εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Ο 48χρονος, φέρεται πως επικοινωνούσε μαζί της μέσω facebook. Τη φλέρταρε επίμονα, με πλήθος ερωτικών μηνυμάτων, μέχρι που την έπεισε να συναντηθούν κάποιες φορές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό […]

πατέρας - φυλακή - ανήλικη

Η υπόθεση ενός πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος προσπαθούσε να προσεγγίσει ερωτικά ένα 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες, εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ο 48χρονος, φέρεται πως επικοινωνούσε μαζί της μέσω facebook. Τη φλέρταρε επίμονα, με πλήθος ερωτικών μηνυμάτων, μέχρι που την έπεισε να συναντηθούν κάποιες φορές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο δράστης, έστελνε διάφορα ερωτικά μηνύματα στην ανήλικη.

Της έλεγε «αγάπη μου σε λατρεύω, μ’ αρέσει να σε σηκώνω και να σε φιλάω» ή «ούτε για ένα φιλάκι δεν έχεις ώρα, το πρωί, αγάπη».

Όπως αναφέρει το cretalive, η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία.

Συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης βρήκε στο Facebook τα μηνύματα που έστελνε ο πολύτεκνος πατέρας με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ.

Ο 48χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις