Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από την Αυστρία – Δάκρυσε με τον Εθνικό Ύμνο ο Σάλιακας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από την Αυστρία – Δάκρυσε με τον Εθνικό Ύμνο ο Σάλιακας

Ο Μανώλης Σάλιακας εμφανίστηκε συγκινημένος κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στην έδρα της Αυστρίας για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Euro-U21. Στη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου, πριν τη σέντρα του Αυστρία – Ελλάδα για τα μπαράζ του Euro-U21, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε μια πολύ δυνατή […]

Ο Μανώλης Σάλιακας εμφανίστηκε συγκινημένος κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στην έδρα της Αυστρίας για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Euro-U21.

Στη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου, πριν τη σέντρα του Αυστρία – Ελλάδα για τα μπαράζ του Euro-U21, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε μια πολύ δυνατή στιγμή.

Ο δεξιός μπακ της Εθνικής Ελπίδων, Μανώλης Σάλιακας, είχε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, αφού εμφανίστηκε δακρυσμένος.

Δείτε το συγκλονιστικό πλάνο με τα δάκρυα του διεθνή μπακ, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο:

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αυστρία και στο δεύτερο παιχνίδι και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

ΑΥΣΤΡΙΑ

Σλάγκερ, Ίνγκολιτς, Πος, Βέμπερ, Ούλμαν, Λιούμπιτς, Λίνχαρτ, Κ. Μπάουμγκάρντερ, Λάιμερ, Βολφ, Γκρμπιτς (60′ Κβάσινα)

ΕΛΛΑΔΑ

Κότσαρης, Σάλιακας, Πασαλίδης, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Λάμπρου (57′ Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης, Κουλούρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις