Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτός θάνατος για 9 κορίτσια: Τους έσπαγε τα πόδια και τα βίαζε – Ομολόγησε (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτός θάνατος για 9 κορίτσια: Τους έσπαγε τα πόδια και τα βίαζε – Ομολόγησε (pic)

Αποτροπιασμός και οργή στην Ινδία, που οι βιασμοί και οι δολοφονίες τείνουν να γίνουν καθημερινότητα Ένας 20χρονος άνεργος Ινδός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον εννέα κορίτσια. Τα κοριτσάκια μεταξύ τριών και επτά ετών, βρήκαν τον θάνατο στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας και σε άλλες τρεις πόλεις κατά την τελευταία διετία, ανακοίνωσε η […]

Ινδία

Αποτροπιασμός και οργή στην Ινδία, που οι βιασμοί και οι δολοφονίες τείνουν να γίνουν καθημερινότητα

Ένας 20χρονος άνεργος Ινδός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον εννέα κορίτσια.

Τα κοριτσάκια μεταξύ τριών και επτά ετών, βρήκαν τον θάνατο στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας και σε άλλες τρεις πόλεις κατά την τελευταία διετία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το “τέρας” συνελήφθη.

Η ομολογία ήρθε μετά την σύλληψη ενός άνδρα με τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας μιας τρίχρονης σε μια παραγκούπολη.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα της Ινδίας Hundistan Times, ότι το κορίτσι βρέθηκε σε μια πισίνα αίματος.

Είχε μώλωπες στους ώμους, τη μέση, το στήθος και την πλάτη, υποδεικνύοντας ότι είχε βασανιστεί.

Είχε βιαστεί, μεταξύ άλλων και με ένα ξύλινου αντικείμενο, και υπέστη σοβαρές εσωτερικές βλάβες.

«Συνήθιζε πρώτα να σπάει τα πόδια των θυμάτων προτού τα βιάσει. Στη συνέχεια τα σκότωνε», είπε ο βοηθός επιθεωρητή και αξιωματούχος δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας του Γκουρουγκράμ, ο Σουμπχάς Μπόκεν.

Δικαστήριο διέταξε χθες την προσωρινή του κράτηση για οκτώ ημέρες, είπε ο Μπόκεν προσθέτοντας ότι ακόμη δεν έχει δικηγόρο.

Η αστυνομία έχει συνδέσει τον άνθρωπο αυτόν με τις υποθέσεις τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αλλά ερευνά και τις υπόλοιπες, είπε ο Μπόκεν.

Ο άνδρας ήταν άνεργος και εργαζόταν περιστασιακά ως ημερομίσθιος εργάτης.

Έβαζε στο στόχαστρο του μικρά κορίτσια που πήγαιναν να πάρουν φαγητό από συσσίτια για τους φτωχούς και για να τα προσελκύσει τους πρόσφερε γλυκά ή χρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις