Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη 60χρονη για την αποστολή τρομοδέματος στην Άνγκελα Μέρκελ
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 60χρονη για την αποστολή τρομοδέματος στην Άνγκελα Μέρκελ

Του Πέτρου Καρσιώτη Mία 60χρονη γυναίκα, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος επίπλων στα Νότια Προάστια, προφυλακίστηκε για την αποστολή τρομοδέματος με παραλήπτη την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, πριν από οκτώ χρόνια! Σαρκοζί, Μπερλουσκόνι κι άλλοι αξιωματούχοι Για την αποστολή αυτών των τρομοδεμάτων, που είχαν αποδέκτες εκτός από την κ. Μέρκελ, τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Mία 60χρονη γυναίκα, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος επίπλων στα Νότια Προάστια, προφυλακίστηκε για την αποστολή τρομοδέματος με παραλήπτη την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, πριν από οκτώ χρόνια!

Σαρκοζί, Μπερλουσκόνι κι άλλοι αξιωματούχοι

Για την αποστολή αυτών των τρομοδεμάτων, που είχαν αποδέκτες εκτός από την κ. Μέρκελ, τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, τον τότε πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άλλους αξιωματούχους της Ευρώπης και οκτώ πρεσβείας ξένων κρατών στην Αθήνα, κατηγορήθηκαν μέλη της συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Προσχέδια προκήρυξης στη Νέα Ιωνία Βόλου

Προσχέδια προκηρύξεων κατά την αντιτρομοκρατική αυτών των αποστολών είχαν κατασχεθεί από την ίδια υπηρεσία στο κρησφύγετο της οργάνωσης στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου είχαν συλληφθεί πέντε άτομα, κατηγορούμενα για συμμετοχή στους Πυρήνες.

Οι Γερμανοί βρήκαν αποτύπωμα μετά από οκτώ χρόνια

Πληροφορίες που έγιναν γνωστές από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο τρομοδέμα που είχε σταλεί στην Άνγκελα Μέρκελ και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, βρέθηκε μετά από οκτώ χρόνια αποτύπωμα της 60χρονης πρώην ιδιοκτήτριας καταστήματος.

Συγκεκριμένα το αποτύπωμα φέρεται να βρέθηκε μετά από πολλές προσπάθειες των γερμανικών εγκληματολογικών εργαστηρίων στο βιβλίο, στο εσωτερικό του οποίου είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός!

Η γερμανική αστυνομία έστειλε το στοιχείο στην Ελλάδα

Η Γερμανική Αστυνομία, μέσω δικαστικής συνδρομής, απέστειλε το στοιχείο αυτό στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τη Δικαιοσύνη.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε με τη συγκριτική μέθοδο αποτυπωμάτων κι αυτό επετεύχθη γιατί υπήρχε αποτύπωμά της στην σχετική Τράπεζα της ΕΛ.ΑΣ, από παλαιότερη προσαγωγή της για οικονομικά θέματα που αφορούσαν την επιχείρηση.

Η Αντιτρομοκρατική προχώρησε στη σύλληψη

Η Αντιτρομοκρατική προχώρησε στη σύλληψή της. Οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή κατά της τρομοκρατίας και προφυλακίστηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι όσο κι αν ερεύνησαν το περιβάλλον της και τα άτομα που κινούνται σε αυτό δεν βρήκαν κάποια σχέση με τη συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Συνήθιζε, λέει, να δανείζει ή αγοράσει βιβλία

Η ίδια φέρεται να υποστήριξε όταν της ζητήθηκε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του αποτυπώματος στο βιβλίο-βόμβα ότι συνηθίζει να δανείζει βιβλία ή να αγοράζει από μικρά βιβλιοπωλεία και παλαιοπωλεία και εκεί ίσως συνέβη αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις