Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έλενα Ακρίτα: “Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλενα Ακρίτα: “Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε”

Η Έλενα Ακρίτα, για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου Παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Σε αυτό αναφέρεται πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές και δεν εντοπίστηκε σε αυτές καμία ναρκωτική ουσία που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο του 33χρονου. Αντίθετα τονίζεται ότι έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις […]

Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα, για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Σε αυτό αναφέρεται πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές και δεν εντοπίστηκε σε αυτές καμία ναρκωτική ουσία που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο του 33χρονου.

Αντίθετα τονίζεται ότι έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του.

Αυτά, όπως αναφέρεται, προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατο του.

Απάντηση σε όσους έσπευσαν να μιλήσουν για ναρκωτικές ουσίες έδωσε με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα

«Ο ‘ναρκομανής μαχαιροβγαλτης’ Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει», έγραψε στο Facebook.

«Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζόμαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει… γκέι ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie».

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα έρχεται ύστερα από επιθέσεις σε βάρος της γνωστής δημοσιογράφου που υπερασπίστηκε τον Ζακ και καταδίκασε τις βιαιότητες σε βάρος του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εγκλωβίστηκε, αλλά και άλλων καταστηματαρχών.

Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων των τελευταίων τοξικολογικών εξετάσεων όπου, σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση, δεν βρέθηκε ίχνος από ναρκωτικά στο αίμα του.

Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες ενώ η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων. Σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις