Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα κουνελάκια επέστρεψαν 30 χρόνια μετά και οι άντρες – όσοι μπορούν – παραληρούν…
PLUS

Τα κουνελάκια επέστρεψαν 30 χρόνια μετά και οι άντρες – όσοι μπορούν – παραληρούν…

Τριάντα δύο χρόνια μετά το κλείσιμο του «Playboy Club» στο Μανχάταν, τα περίφημα «κουνελάκια» με τον κορσέ και τα αυτάκια επιστρέφουν και πάλι στη Νέα Υόρκη. Το Playboy Club άνοιξε τις πόρτες του στην Νέα Υόρκη, στο δυτικό Μανχάταν, στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. Το νέο «Playboy Club» στεγάζεται στο ολοκαίνουργιο «Cachet Boutique New York» στην 42η […]

κουνελάκια

Τριάντα δύο χρόνια μετά το κλείσιμο του «Playboy Club» στο Μανχάταν, τα περίφημα «κουνελάκια» με τον κορσέ και τα αυτάκια επιστρέφουν και πάλι στη Νέα Υόρκη.

Το Playboy Club άνοιξε τις πόρτες του στην Νέα Υόρκη, στο δυτικό Μανχάταν, στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Το νέο «Playboy Club» στεγάζεται στο ολοκαίνουργιο «Cachet Boutique New York» στην 42η Οδό.

Κάνοντας μία γρήγορη περιγραφή, το Playboy Club διαθέτει ότι ουσιαστικά είχε το πρώτο, αυθεντικό PlayBoy Club που άνοιξε το 1962, δηλαδή πολυτελείς χώρους, μπαρ και εστιατόριο με γκουρμέ λιχουδιές.

Αποτέλεσμα εικόνας για playboy club

Η αρθρογράφος του Bussiness Insider ωστόσο βρέθηκε στο εσωτερικό του Playboy Club και περιέγραψε της άρεσε και τι όχι.

«Πήγα στο Playboy Club την Τετάρτη μετά την δουλειά.

Φτάνοντας έξω από το κλαμπ, περίπου 15 λεπτά μακριά από την Times Square, στην είσοδο πρόσεξα το ιστορικό λογότυπο του Playboy. Η πόρτα ήταν βαμμένη με μαύρο και χρυσό χρώμα, όπως και στο πρώτο κλαμπ Playboy που άνοιξε το 1986.

Πριν εισέλθω στο κλαμπ, ο θυρωρός μπήκε μέσα για να επιβεβαιώσει πως έχω ραντεβού.

Όλος ο διάδρομος ήταν καλυμμένος με χρυσό και μαύρο χρώμα, όπως στην πόρτα.

Οι τοίχοι ήταν διακοσμημένοι με vintage φωτογραφίες με κουνελάκια.

Σκοπό είχαν α σε μεταφέρουν πίσω στο ’50 όπου ο Χιου Χέφνερ έχτισε το αρχοντικό του στο Σικάγο και το «γέμισε» με κουνελάκια.

Αποτέλεσμα εικόνας για playboy club

Μπαίνοντας στο μπαρ, ένιωσα σαν βρίσκομαι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Συνειδητοποίησα πως αυτό που περίμενα πριν μπω ήταν να δω ένα χώρο που να έμοιαζε με στριπ κλαμπ, αλλά τελικά διαψεύστηκα.

Τα μέλη της λέσχης έτρωγαν παρ΄όλο που το μπαρ θα άνοιγε σε λίγα λεπτά.

Όσο για τον μέσο όρο ηλικίας που επισκέπτονται το Playboy club; Ο creative director ανέφερε πως ο σύλλογος ελπίζει να διασκεδάσει ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Μερικά από τα διάσημα πιάτα που σερβίρει το Playboy Club είναι μπριζολάκια με βούτυρο τρούφας, ταρτάρ βοδινού με αυγό ορτυκιού.

Ο χώρος είναι γεμάτος με μαύρες και κόκκινες δερμάτινες ταπετσαρίες. Κόκκινες καρέκλες από βελούδο και άφθονες εικόνες από το περιοδικό Playboy.

Ακούγονται όλα τέλεια;

Για να γίνει κανείς μέλος του Palyboy club θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη. Η τιμή ξεκινά από 5.000 δολάρια μέχρι και 100.000 δολάρια ετησίως. Εξαρτάται φυσικά από τον «τύπο» μέλους που θα επιλέξει κανείς.

Αποτέλεσμα εικόνας για playboy club

Οι άνθρωποι που έμπαιναν φαινόντουσαν πολλοί ευδιάθετοι που ένιωσα πως θα ήθελα να κολλήσω σε μία παρέα και να πιω ένα ποτό.

Δεν ξέρω αν θα ήθελα να γίνω  μέλος του Playboy club.

Όμως σίγουρα αν μία νύκτα ήθελα να ντυθώ, να φτιαχτώ και να βγω από το σπίτι μου για να πιω ένα ποτό, θα του έδινα μία ευκαιρία», ανέφερε η αρθρογράφος του Bussiness Insider.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις