Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Θα σε σκοτώσω, θα χυθεί αίμα” – Η Συνατσάκη πάει στα δικαστήρια “θαυμαστή”
LIFESTYLE

“Θα σε σκοτώσω, θα χυθεί αίμα” – Η Συνατσάκη πάει στα δικαστήρια “θαυμαστή”

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Μαίρη Συνατσάκη, προκειμένου να σταματήσει να την πλησιάζει και να την ενοχλεί θαυμαστής της. Έπειτα από συνεχείς οχλήσεις, η δημοφιλής παρουσιάστρια προσέφυγε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να βρει την ηρεμία της, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο». Στις 6 Νοεμβρίου κατατέθηκε η αίτηση για χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε τη Δευτέρα 12 […]

Συνατσάκη.jpg

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Μαίρη Συνατσάκη, προκειμένου να σταματήσει να την πλησιάζει και να την ενοχλεί θαυμαστής της.

Έπειτα από συνεχείς οχλήσεις, η δημοφιλής παρουσιάστρια προσέφυγε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να βρει την ηρεμία της, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Στις 6 Νοεμβρίου κατατέθηκε η αίτηση για χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και έγινε δεκτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, η παρουσιάστρια προσπάθησε πολλές φορές να τον συνετίσει, αλλά η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Πρόκειται για έναν άνδρα, που δηλώνει φανατικός θαυμαστής της σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι περίεργος ο άνθρωπος. Τη φωτογραφίζει και της στέλνει θα σε σκοτώσω, θα χυθεί αίμα. Είναι ανατριχιαστικό. Στέλνει φωτογραφίες που πετάει φωτιές από τα μάτια με απειλητικά μηνύματα. Προσπαθούμε να μην είμαστε επιθετικοί, αλλά δεν πάει άλλο.

Έχει τρομάξει η Μαίρη. Όταν του κοινοποιήθηκε το χαρτί από τα δικαστήρια, ρωτούσε γιατί μου το κάνει αυτό η Μαίρη; και λίγο αργότερα αναρωτιόταν αν θα τη δει στην περίπτωση που έρθει στα δικαστήρια.

Ελπίζουμε με αυτή την κίνηση να καταλάβει ότι αυτά δεν είναι αστεία πράγματα», εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις