Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ωνάση, στον γάμο της κόρης του Mr Zara – Μόνη, αμήχανη, αδυνατισμένη
LIFESTYLE

Η Ωνάση, στον γάμο της κόρης του Mr Zara – Μόνη, αμήχανη, αδυνατισμένη

Μέσα σε ένα χολιγουντιανό σκηνικό έγινε ο γάμος της κόρης του πάμπλουτου Mr Zara στην βίλα τον Ορτέγκα την Ισπανία Ο γάμος-υπερπαραγωγή έγινε κεκλεισμένων των θυρών και για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες από τους καλεσμένους. Ωστόσο οι παπαράτσι κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες από όσους καλέστηκαν στον γάμο, στο κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσε η […]

Mr Zara Ορτέγκα Ωνάση

Μέσα σε ένα χολιγουντιανό σκηνικό έγινε ο γάμος της κόρης του πάμπλουτου Mr Zara στην βίλα τον Ορτέγκα την Ισπανία

Ο γάμος-υπερπαραγωγή έγινε κεκλεισμένων των θυρών και για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες από τους καλεσμένους.

Ωστόσο οι παπαράτσι κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες από όσους καλέστηκαν στον γάμο, στο κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσε η οικογένεια στο Royal Yacht Club στην Κορούνια.

Η κόρη του Αμάνθιο Ορτέγκα, ιδιοκτήτη του κολοσσού, πήγε στο πάρτι όχι με νυφικό, αλλά με ένα ολόμαυρο σύνολο, δια χειρός Valentino.

Το ζευγάρι έφτασε έχοντας ντυθεί επίσημα, αλλά χωρίς να ακολουθεί τις παραδόσεις, καθώς η Μάρθα Ορτέγκα φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ένα μαύρο σακάκι.

Ο 35 ετών Κάρλος Τορέτα, είναι ατζέντης μοντέλων και γιος σχεδιαστή μόδας.

https://www.instagram.com/p/BqVTq28BqSx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

H Ορτέγκα δεν έμεινε μόνο στο μαύρο σύνολο, καθώς βίντεο από τον χώρο που έγινε η γαμήλια εκδήλωση την δείχνουν να χορεύει με τον γαμπρό φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/BqVoT29hZov/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Μάλιστα στην γαμήλια δεξίωση παρευρέθηκαν 400 καλεσμένοι, ενώ για χάρη της κόρης του Mr Zara  τους προσκεκλημένους διασκέδασαν οι Coldplay.

View this post on Instagram

Esta fue la primera fiesta de una mega boda que paralizará la ciudad gallega y que continuará mañana con una gran celebración para 400 personas en el Centro Hípico Casas Novas, uno de los lugares mas queridos por la novia. Los padres de la novia, Amancio Ortega, creador del imperio Inditex (ZARA), y Flora Pérez se mostraron felices. También estuvieron presentes @amaiasalamanca y su marido @rosaurovaro, @eusilva y su pareja Alfonso de Borbón y Athina Onassis. . . . . . . . . . . . . . . . . #martaortega #martaortegaboda #wedding #rosaurovaro #amaiasalamanca #zara#inditex #eugeniasilva #athinaonassis #amancioortega #floraperez #españa #spain #style #love #weddingtime #carlostorretta

A post shared by Ecomedios (@ecomedios1220) on

https://www.instagram.com/p/BqU0Obqh_8R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Τα φλας τράβηξε πάνω της η Αθηνά Ωνάση, η οποία έφτασε στο πριβέ κλαμπ για τη δεξίωση του γάμου της κόρης του Mr Zara μόνη της.

Η Αθηνά Ωνάση στον γάμο της κόρης του Mr Zara.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια, μαύρο καλσόν, ψηλοτάκουνα και σακάκι, η Αθηνά Ωνάση μπήκε γρήγορα στην αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου, χαμογελώντας αμήχανα στους φωτογράφους.

Εντυπωσιακή με ασπρόμαυρο φόρεμα.

Με έντονο μακιγιάζ που σχεδόν ποτέ δεν επέλεγε, η Αθηνά Ωνάση έμοιαζε πολύ αμήχανη αλλά και αδυνατισμένη.

... αλλά και αμήχανη στην θέα των φωτογράφων. Με έντονο βάψιμο που δεν την συνηθίζουμε. Αποτέλεσμα εικόνας για mr zara daughter

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις