Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Διαψεύδει και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ τις συναντήσεις με Μητσοτάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ τις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Στην κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που τον εμπλέκει σε συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχώρησε και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Σεραφείμ καταλογίζει στην Εφημερίδα των Συντακτών «συγκεκριμένη πολιτική στόχευση». Μιλά επίσης για διάθεση «πρόδηλης κατασυκοφάντησης».  Χαρακτηρίζει τα όσα περιγράφονται στο επίμαχο δημοσίευμα που τον αφορούν «σενάρια επιστημονικής φαντασίας». Ο κ. […]

Σεραφείμ

Στην κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που τον εμπλέκει σε συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχώρησε και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Σεραφείμ καταλογίζει στην Εφημερίδα των Συντακτών «συγκεκριμένη πολιτική στόχευση».

Μιλά επίσης για διάθεση «πρόδηλης κατασυκοφάντησης».  Χαρακτηρίζει τα όσα περιγράφονται στο επίμαχο δημοσίευμα που τον αφορούν «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ο κ. Σεραφείμ επισημαίνει ότι πράγματι συναντήθηκε, δημοσίως, στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Μητσοτάκη, στις 24 Οκτωβρίου.

Αυτό, προκειμένου να του επιδώσει την πρόσκληση για τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά.

Το ίδιο κάνει και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο.

Παράλληλα, ο κ. Σεραφείμ θέτει στην εφημερίδα σειρά νομικών ζητημάτων που άπτονται των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού και του αρχιεπισκόπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις