Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 25χρονη καμικάζι ανατινάζεται σε φυλάκιο της αστυνομίας – Είχε αφήσει σημείωμα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

25χρονη καμικάζι ανατινάζεται σε φυλάκιο της αστυνομίας – Είχε αφήσει σημείωμα (vid)

Ένα τραγικό βίντεο κατέγραψε κάμερα στο Γκρόζνι, στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας Νεαρή γυναίκα καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη σε φυλάκιο ελέγχου. Η Καρίνα Σπιριντόνοβα -κόρη πολιτικού από τα Ουράλια, οπαδού του Πούτιν – να προχωρά φορώντας χιτζάμπ προς τους φρουρούς προτού ανατιναχθεί. Δεν προκάλεσε άλλα θύματα. Η 25χρονη άφησε πίσω της ένα σημείωμα […]

καμικάζι

Ένα τραγικό βίντεο κατέγραψε κάμερα στο Γκρόζνι, στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας

Νεαρή γυναίκα καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη σε φυλάκιο ελέγχου.

Η Καρίνα Σπιριντόνοβα -κόρη πολιτικού από τα Ουράλια, οπαδού του Πούτιν – να προχωρά φορώντας χιτζάμπ προς τους φρουρούς προτού ανατιναχθεί.

Δεν προκάλεσε άλλα θύματα.

Η 25χρονη άφησε πίσω της ένα σημείωμα αυτοκτονίας ζητώντας 21 φορές συγνώμη από τον Αλλάχ.

«Η συμπεριφορά της ήταν πολύ περίεργη. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να σταματήσει και να δείξει την ταυτότητά της. Εκείνη έτρεξε προς το φυλάκιο ελέγχου», είπε ο εκτελών χρέη υπουργού Εσωτερικών Άλτι Αλαουντίνοφ.

Στις εικόνες, ωστόσο, η 25χρονη διακρίνεται να βαδίζει κι όχι να τρέχει, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στους σκοπευτές της αστυνομίας να πάρουν θέση.

Η Σπιριντόνοβα ήταν μια ταλαντούχα παίκτρια του βόλεϊ, ενώ η 44χρονη μητέρα της είναι δασκάλα και μέλος του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν.

Πήγαινε συχνά σε πάρτι και φορούσε κοντά φορέματα, μέχρι που γνώρισε έναν εξτρεμιστή ιμάμη και παντρεύτηκε έναν μυστηριώδη άνδρα προ διετίας.

Τότε έφυγε από το σπίτι της, που απέχει κάπου 2.200 χλμ από το Γκρόζνι όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι Αρχές προειδοποιούν ότι στρατολόγοι του ISIS βάζουν στο στόχαστρό τους «ανώριμα νεαρά άτομα» για να τα μετατρέψουν σε υποχείρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις