Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Λαμπάκης το “τερμάτισε” – Πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ και ζητά στήριξη από τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λαμπάκης το “τερμάτισε” – Πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ και ζητά στήριξη από τον Τσίπρα

“Έμειναν” στην Πειραιώς και όχι μόνο με την πρωτοβουλία του εκλεγμένου με τη στήριξη της ΝΔ δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, έστειλε προσωπική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και ζητά το χρίσμα και του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Μάλιστα η κίνηση αυτή γίνεται λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη στην πόλη του γραμματέα της […]

Λαμπάκης

“Έμειναν” στην Πειραιώς και όχι μόνο με την πρωτοβουλία του εκλεγμένου με τη στήριξη της ΝΔ δημάρχου Αλεξανδρούπολης

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, έστειλε προσωπική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και ζητά το χρίσμα και του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Μάλιστα η κίνηση αυτή γίνεται λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη στην πόλη του γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανακοίνωσε εκ νέου τη στήριξη της Πειραιώς στο πρόσωπο του κ. Λαμπάκη.

Στην επιστολή του πλέκει το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν πολιτικό με δυνατότητα ρήξεων και συνεννοήσεων χάριν της κοινωνικής ευημερίας.

Τονίζει επίσης στην επιστολή του ότι έχει συναντηθεί σε κοινωνικούς αγώνες με τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Σύριζα με κορυφαίο  τον αγώνα κατά των χρυσορυχείων.

Απόσπασμα της επιστολής

“Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Από τις συναντήσεις μας έχω διαμορφώσει την εικόνα ότι είστε ένας πολιτικός με δυνατότητα ρήξεων και συνεννοήσεων χάριν της κοινωνικής ευημερίας.

Για αυτό το λόγο απευθύνομαι σε Εσάς για να σας καταθέσω το αίτημα να διερευνήσετε με τους συνεργάτες σας και την κομματική οργάνωση του Σύριζα στην  Αλεξανδρούπολη αν πρέπει να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, όπως έχει ήδη κάνει η Νέα Δημοκρατία.

Θα είναι ένα γενναίο και πρωτοπόρο σχήμα, που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μεγάλες  επιτυχίες και θα μείνει στην τοπική ιστορία.

Είναι σε όλους γνωστό ότι έχω συναντηθεί σε κοινωνικούς αγώνες με τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Σύριζα με κορυφαίο τον αγώνα κατά των χρυσορυχείων.

Η ειλικρινής διάθεση μου είναι να δημιουργηθεί ένα συλλογικό, δημιουργικό αξιόπιστο αυτοδιοικητικό υποκείμενο που θα χαράξει νέους δρόμους στην τοπική αυτοδιοίκηση και  όχι μόνο. Και αυτό χωρίς να σημαίνει υποταγή του ενός προς τον άλλον, με δικαίωμα διατήρησης της αντίθετης άποψης και θέσης, με δυνατότητα υγιούς σύγκρουσης και δυνατότητα σύνθεσης.

Είναι αλήθεια, ότι έχουμε διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις και αρκετές φορές διαφώνησα, όπως είναι φυσικό και λογικό. Όμως αυτό ακριβώς μας καλείτε με τον Κλεισθένη να εφαρμόσουμε. Δηλαδή, να συγκλίνουμε όχι οι έχοντες ταυτισμένη πολιτική ιδεολογία, αλλά διαφορετική.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε πολιτική γενναιότητα χωρίς φοβικά κομματικά σύνδρομα, ώστε να προωθηθούν οι καλύτεροι στις τοπικές κοινωνίες.

Γιατί εάν αυτοί που θα εκλεγούν, έχουν όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, θα ασκήσουν καλή διοίκηση, ιδιαίτερα όσοι εξ αυτών ήδη δοκιμάσθηκαν και δεν είναι άφθαρτοι επειδή ήταν «άφαντοι» αλλά γιατί  ήταν παρόντες και άντεξαν στον χρόνο με δύναμη και εντιμότητα.

Εάν αποδεχθείτε την πρότασή μου, θα οδηγήσετε την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε άλλες ατραπούς δημοκρατίας και παραγωγής πλούτου, με ταυτόχρονη κοινωνική ειρήνη.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις