Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζακ Κωστόπουλος: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου  Όπως αναφέρει το popaganda.gr, σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ Κωστόπουλου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες. Οι κατηγορίες είναι:Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες. Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση είναι θετική […]

Ζακ

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου 

Όπως αναφέρει το popaganda.gr, σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ Κωστόπουλου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες.

Οι κατηγορίες είναι:Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες.

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις εκτιμήθηκε ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται στον ξυλοδαρμό του και κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική η τοξικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες και στο πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης που εκδόθηκε προ μερικών ημερών δεν διαπιστώνεται βλάβη στη καρδιά ή άλλο ζωτικό όργανο.

Στον φάκελό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ κι απεστάλη προ 10 ημερών στις δικαστικές αρχές φέρεται να περιέχεται η κατάθεση μιας φίλης του 33χρονου που αναφέρθηκε «σε προβλήματα υγείας που δήλωνε ότι αντιμετώπιζε ο Ζακ Κωστόπουλος ύστερα και από ιατρικές εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα».

Σημειώνεται ότι για τη διαχείριση του περιστατικού από την ΕΛ.ΑΣ έχει ασκηθεί εσωτερική κριτική κι έχει υπάρξει αναζήτηση ευθυνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις