Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ήρθατε για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;» – Η Πειραιώς, για τη στάση Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρθατε για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;» – Η Πειραιώς, για τη στάση Τσίπρα

Τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, στην ερώτηση που του απηύθυνε δημοσιογράφος στο συνέδριο του SPD, «καυτηρίασε» με ανακοίνωσή της η Πειραιώς. Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν την έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα με τον εξής τρόπο: «Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενά του […]

Πειραιώς

Τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, στην ερώτηση που του απηύθυνε δημοσιογράφος στο συνέδριο του SPD, «καυτηρίασε» με ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν την έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα με τον εξής τρόπο:

«Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενά του στις διεθνείς επαφές του, ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του SPD πήγε ένα βήμα παραπέρα: γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας.

Αυτή δεν μπορεί να είναι η εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα».

Ο Γερμανός δημοσιογράφος έθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό το ακόλουθο ερώτημα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;»

Η ερώτηση αυτή έκανε μάλιστα την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε από το 03:36 του βίντεο ο Γερμανός δημοσιογράφος της σατιρικής εκπομπής Heute-Show του καναλιού ZDF προσεγγίζει τον πρωθυπουργό και τον ρωτά στα αγγλικά:”Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;”.

Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν διακρίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός να χαμογελά αμήχανος.

Στη συνέχεια απαντά στον δημοσιογράφο λέγοντας πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την επικεφαλής του SPD, Αντρέα Νάλες να μιλά με έναν τόσο αριστερίστικο λόγο, κάτι το οποίο τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο debate του SPD.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις