Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ελλάδα – Φινλανδία: Νίκη για τη “Γαλανόλευκη”… και αποκλεισμός (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – Φινλανδία: Νίκη για τη “Γαλανόλευκη”… και αποκλεισμός (vid)

Η Ελλάδα κέρδισε την Φινλανδία, αλλά χωρίς χαμόγελα Οι επιλογές του Αναστασιάδη Στο ντεμπούτο του στον γαλανόλευκο πάγκο, ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να ξεκινήσει βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Έλληνα πορτιέρε με την ομάδα. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έβαλε βασικό τον Τοροσίδη στα δεξιά της άμυνας και στα αριστερά […]

Φινλανδία Ελλάδα

Η Ελλάδα κέρδισε την Φινλανδία, αλλά χωρίς χαμόγελα

Οι επιλογές του Αναστασιάδη

Στο ντεμπούτο του στον γαλανόλευκο πάγκο, ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να ξεκινήσει βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Έλληνα πορτιέρε με την ομάδα. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έβαλε βασικό τον Τοροσίδη στα δεξιά της άμυνας και στα αριστερά τον Κούτρη.

Στόχος ήταν η διαφορά νίκης με 2 γκολ, αλλά τελικά η Ελλάδα νίκησε με 1-0 τους Φινλανδούς στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ για το Nations League. Το γκολ για την Ελλάδα ήρθε στο 25′ με αυτογκόλ του Γκράνλουντ.

Πλέον, μένει το ματς της Κυριακής για την Ελλάδα με την Εσθονία, όμως χάνονται οι ελπίδες πρόκρισης.

Το σύνολο του Αναστασιάδη προηγήθηκε στο 25’ με αυτογκόλ του Γκράνλουντ, αλλά δεν βρήκε το δεύτερο γκολ.

Ντεμπούτο με την Εθνική εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη έκανε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Κούτρη και τον Κουλούρη.

Κορυφαίος για την “Γαλανόλευκη” ο Βασίλης Τοροσίδης – Αποχώρησε τραυματίας ο Κώστας Μανωλάς.

ΕΛΛΑΔΑ

Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Μανωλάς (28′ Σιόβας), Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (84′ Μπακασέτας), Μάνταλος, Μήτρογλου (69′ Κουλούρης).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Χραντέτσκι, Γκράνλουντ, Τόιβιο, Άραγιουρι, Ούρονεν, Καμαρά, Κάουκο, Λουντ, Σόιρι (73′ Γένσεν), Τούομινεν (83′ Πίρινεν), Πούκι (93′ Λαμ).

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις