Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γεωργιάδης – Τσιρώνης, ένας “ωραίος” διάλογος – “Να πάτε κανα συκαλάκι” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης – Τσιρώνης, ένας “ωραίος” διάλογος – “Να πάτε κανα συκαλάκι” (vid)

Λίγες ώρες μετά τον προπηλακισμό υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν στο Πολυτεχνείο, οι βουλευτές Γιάννης Τσιρώνης και Άδωνις Γεωργιάδης κοντραρίστηκαν στον “αέρα” Αφορμή, η καθιερωμένη ετήσια πορεία που διεξάγεται στις 17 Νοεμβρίου προς την αμερικανική πρεσβεία. Ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης επχειρηματολόγησε ότι οι διαδηλωτές που θα λάβουν μέρος στην πορεία θα ζητήσουν […]

Γεωργιάδης

Λίγες ώρες μετά τον προπηλακισμό υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν στο Πολυτεχνείο, οι βουλευτές Γιάννης Τσιρώνης και Άδωνις Γεωργιάδης κοντραρίστηκαν στον “αέρα”

Αφορμή, η καθιερωμένη ετήσια πορεία που διεξάγεται στις 17 Νοεμβρίου προς την αμερικανική πρεσβεία.

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης επχειρηματολόγησε ότι οι διαδηλωτές που θα λάβουν μέρος στην πορεία θα ζητήσουν την ειρήνη στο Ιράκ, φράση που οδήγησε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ξεσπάσει σε γέλια, με έντονο μάλιστα τρόπο.

«Δεν πάτε κανα σιροπιαστό στον Αμερικανό πρέσβη σήμερα, κανα συκαλάκι, τώρα που τα βρήκατε», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι γνωστό το ήθος σας» απάντησε ο προερχόμενος από τους Οικολόγους βουλευτής.

«Πηγαίνετε να δώσετε κανα συκαλάκι στον Πάιατ, τώρα που τα χετε βρει» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις καλές σχέσεις των μελών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, το τελευταίο διάστημα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις