Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τσίπρας παίρνει θέση για τον Αντετοκούνμπο, με τον πιο… ιδιαίτερο τρόπο (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας παίρνει θέση για τον Αντετοκούνμπο, με τον πιο… ιδιαίτερο τρόπο (pic)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να δείξει συμπαράσταση στα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας με το όνομα Αντετοκούνμπο. Στη λεζάντα γράφει: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους […]

Αντετοκούνμπο

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να δείξει συμπαράσταση στα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας με το όνομα Αντετοκούνμπο.

Στη λεζάντα γράφει: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».

Η κίνηση αυτή έγινε στον απόηχο της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε ο Θανάσης αλλά και της σημερινής αντίδρασης του Γιάννη.

Η επίθεση

Η ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο, έγινε από τον Τάκη Τσουκαλά, κατά τη διάρκεια εκπομπής του.

Ο τελευταίος, αρχικά “τα έβαλε” με τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού για το σχεδιασμό της ομάδας. Μετά, μίλησε για το γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης αναγκάζεται να παίζει πολλά περισσότερα λεπτά απ’ όσα μπορεί.

Τέλος, ο Τάκης Τσουκαλάς άρχισε να εκστομίζει αδιανόητες εκφράσεις, με στόχο τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Τον αποκάλεσε “πίθηκο”, που ξεφτιλίζει τον αδερφό του.

«Τα είπα για τη διοίκηση και τον προπονητή. Τα άλλα όλα, θα έρθετε και στον Πειραιά, θα χάσετε, θα τα δούμε μη χαίρεστε, ένα μπ@@@@@λο είσαστε.

Με έναν πίθηκο, εκείνος ο Αντεμπακούμπο πίθηκος είναι! Ό,τι σας λέω. Τι είναι αυτά που έκανε ο καραγκιόζης ρε; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του;», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις